Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 07 de Febrer del 2018
ATLETISME

170 esportistes participen en el Campionat d'Espanya de Promeses Paralímpiques

A més en l'acte, es va fer lliurament del trofeu al millor atleta, que en aquesta ocasió va recaure en Iván Hernández, velocista i saltador amb discapacitat visual del club ISS L’Hospitalet, que es va imposar amb una marca de 12”10 en els 100 metres categoria sub-16

El Parc Central va ser l'escenari escollit per a celebrar aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de Promeses Paralímpiques d'Atletisme, en el qual es van donar cita 170 esportistes amb discapacitat visual, física, intel·lectual o paràlisi cerebral, tots menors de 20 anys. La iniciativa, organitzada per laFederació Valenciana d’Esports Adaptats (FESA), el Comitè Paralímpic Español i la Fundació Trinidad Alfonso, en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent, va comptar amb l'esportista David Casinos, que va exercir com a padrí de la competició. 

 

Els guanyadors en les diferents categories d'edat masculina i femenina van ser: AnerEróstegui i Maialen Olaso en sub-10; AduenMerino i Xiana Pungin en sub12; Joan Sirera i Tania Castillo en sub-14; Iván Hernández iNagore Folgado en sub 16; Eduardo ManuelUceda i Alba García en sub-18; i Jairo Salgueiro i Mari Ángeles García, en sub-20.  A causa de la meteorologia adversa es va haver de cancel·lar la jornada esportiva del diumenge al matí, avançant el lliurament de premis perquè tots els participants pogueren veure reconegut el seu treball i esforç en aquest campionat. Açò no va entelar la il·lusió per arreplegar els trofeus, que van ser lliurats per la regidora d'Esports, Nadia Marín, i el regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell. Marín va donar l'enhorabona a tots els participants i va agrair a l'organització pel treball i esforç realitzat. 

 

A més en l'acte, es va fer lliurament del trofeu al millor atleta, que en aquesta ocasió va recaure en Iván Hernández, velocista i saltador amb discapacitat visual del club ISS L’Hospitalet, que es va imposar amb una marca de 12”10 en els 100 metres categoria sub-16.  Quant a la classificació per entitats, el podi ho van dominar per complet tres equips de l'ONZE: En primera posició el de la Comunitat Valenciana, segona posició el Centre de Recursos Educatius de Madrid i finalment el de Barcelona.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.174.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.