Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 06 de Febrer del 2018
MEDI AMBIENT

Febrer arranca amb pluja i fred intens

Un temporal de fred i pluja s'instal·la en les nostres latituds deixant temperatures màximes que no arribaran als 10 graus i deixant les mínimes amb un grau negatiu

Febrer ha començat amb pluja i fred, molt fred. Un front que està afectant a tota la península està deixant en la capital de l'Horta Sudtemperatures de ple hivern. Aquest temporal que ens acompanyarà fins al diumenge, almenys el fred, deixarà màximes que fregaran els 10 graus i mínimes que poden quedar-se en un grau negatiu. I encara que gener i febrer solen ser mesos secs a la Comunitat aquest 2018 ens ha deixat en el que portem d'any un registre de pluja que aconsegueix els 60 litres per metre quadrat.

 

Una pluja que entre la jornada del dilluns 5 i dimarts 6 de febrer ha deixat 20 litres per metre quadrat. I encara que la pluja està sent molt bé rebuda i està plovent "amb coneixement" ens abandonarà a partir del dimecres deixant pas al fred intens, encara més. Un fred que ens acompanyarà fins al diumenge deixant màximes d'una mica més de 10 graus i mínimes que poden aconseguir el grau negatiu en el centre de la ciutat, superant aquests registres en les zones boscoses de la capital de l'HortaSud. Sens dubte, estan sent els dies més freds del que portem d'hivern i també d'aquest 2018 que ens sorprés a mitjan gener amb temperatures més pròpies de maig que de ple mes de gener.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.57.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.