Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 05 de Febrer del 2018

Els polítics visiten Sant Blai a un any de la precampanya de les locals i autonòmiques

Els partits polítics van celebrar els seus ja habituals esmorzars amb els militants per a després visitar la fira i complir amb les tradicions de la jornada

El 3 de febrer ja és cita obligada per als polítics de tots els signes. Cada dia de Sant Blai celebren els seus tradicionals esmorzars amb els militants per a més tard visitar el porrat i L'Ermita i complir amb les tradicions torrentinasd'aquest dia. Enguany els socialistes van comptar amb la presència del President de la Generalitat, Ximo Puig, que a primera hora del matí va esmorzar amb la militància del seu partit acompanyat de l'alcalde de Torrent, Jesús Ros.

 

Després de la trobada el president de la Generalitat acompanyat per Ros i la resta de regidors de la corporació i militants van saludar i van visitar la fira i van complir amb la tradició de visitar l'Ermita. El PP també va fer el propi amb els seus militants i va comptar amb la presència de la seua presidenta, Isabel Bonig, que va estar acompanyada de la ex-alcaldessa i portaveu populart, Amparo Folgado.Cormpromís i Ciutadans van comptar amb la presència de diputats autonòmics que van gaudir d'aquesta jornada festiva. 

 

Set de Tele Torrent
Un any més, Tele Torrent va realitzar un programa especial amb motiu de Sant Blai per on van ser passant tots els polítics de van visitar la fira. Els primers a fer-ho van ser els socialistes, després d'ells els populars, Podemos, Ciutadans i Compromís. El programa també va comptar amb la presència delsclavarios i clavariesas, mars del miracle i tots aquells torrentinos que van eixir al carrer a gaudir de la jornada. La retransmissió ja té un abast de quasi 36.000 persones i pujant. Ja a la vesprada Tele Torrent també va retransmetre en directe la processó amb quasi 9.000 persones aconseguides.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.150.231

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.