Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 02 de Febrer del 2018
PINTURA

L'exposició "Mestres del Pinzell" en La Casa de la Dona

La mostra visibiliza el treball artístic d'algunes de les artistes més rellevants a través de la pintura del segle XIX i té com a principal objectiu la posada en valor del treball de les dones dins del món de l'Art, concretament en la faceta pictòrica del seguisc XIX.

La casa de la Dóna acull, fins al dia 23 de febrer, l'exposició “Mestres del Pinzell”. Un projecte crític social organitzat per la Casa de la Dóna de Torrent en col·laboració amb Dons en Acció de Xirivella, que aborda el treball d'algunes de les pintores més destacades del segle XIX. El 31 de gener es va celebrar la inauguració de l'exposició en la Casa de la Dóna, un acte al que va assistir la Regidora d'Igualtat, Encarna Lerma, qui va introduir l'exposició i va agrair la labor cultural que realitza Dons en Acció de Xirivella. L'exposició té com a principal objectiu la posada en valor del treball de les dones dins del món de l'Art, concretament en la faceta pictòrica del seguisc XIX.

 

Aquesta iniciativa es desenvolupa a partir de la necessitat d'aquesta associació, Dons en Acció, que considera necessari fer visible l'esforç i la lluita que han hagut de realitzar sempre les dones per a aconseguir la realització professional. Amb aquesta exposició pretenen oferir una mostra d'aqueixa lluita.  En ella, a partir de les obres de les pintores i d'un resum de les seues biografies, conviden a la societat torrentina a reflexionar i conscienciar-se sobre la desigualtat de gènere, l'avanç aconseguit gràcies a aquestes grans artistes i la necessitat de canvi encara avui dia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.244.83

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.