Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 16:09:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 29 de Gener del 2018

Sant Blai dóna el tret d'eixida amb la “Passejada del guió”

El programa d'actes per a les celebracions de la festivitat de Sant Blai a Torrent va donar inici aquest cap de setmana amb la tradicional “Passejada del guió”

Un acte que dóna el tret d'eixida a les festes en honor al sant que tindran lloc aquest dissabte 3 de febrer en el carrer Ramón y Cajal. La jornada va començar amb una la benedicció de medalles als clavaris i clavariesses en la parròquia de Sant Luis Bertrán. Seguidament va tenir lloc una Santa Missa, i en finalitzar es va realitzar la “Passejada”; una desfilada pels carrers de la ciutat on els xiquets i xiquetes van repartir caramels. Una vegada acabat el recorregut es va tornar a la parròquia i es va recitar el vers per les xiquetes: Carla Arce Rodrigo, Emma Martínez Company i Isabel Moreno Díaz.

Els clavaris i clavariesses d'enguany són: Alba Catalá Navarro, Alba Martínez Company, Ànima Forment Fernández, Amparo Pérez Ferrero, Ana Carratalá Ortí, Ana Company Sena, Àngela Arce Simó, Berta Felipe Cabañero, Carla Navarro Llopis, Cristina Capel Royo, Daniela Alcalá Muñoz, Daniela, Enamoriscament Balaguer, Elena Pérez Ortí, Esmeralda Aparisi Romero, Jimena Felipe Cabañero, Laia García Fandós, Leyre Cea Marín, Lupe Jiménez Mamjon, Lurdes Forment Garrigues, María Pérez Ortí, Natalia Aloy Moreno, Nuria Lillo Santamatilde, Olga Rubio Arnal, Paula Martínez Lizondo, Paula Sanz Fernández, Rebeca Olmos Mora, Sofia Martínez Església, Sofia Serrano García, Zoe Mil Car, Ángel González Montiel, Arturo Suárez Ruiz, Carlos Alabarta Serrano, Eric Mas Giménez, Ferrán Mora Ortí, Francesc Alcanyís Martínez, Gabriel Peinado Arce, Javier Puig Ibáñez, Julio Palop Serrano, Manuel Martí Romero, Miquel Boix del Port, Pablo Coronat Furió, Pau Tronch Alonso i Víctor Pradillo Valor. Els xiquets del miracle són: Albert Benlloch Andreu i Óscar Pecero Llopis.

La programació contínua, aquest dissabte a les 17.30 h, amb un trasllat acompanyat de la música del tabal i dolçaina, des de la calle Pare Méndez  fins a la parròquia  de Sant Luis Bertrán on es realitzarà una ofrena al Sant.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.105.190

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.