Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:16:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 24 de Gener del 2018
TEATRE

Emilio Gutierrez Caba i Sergi Lópezm protagonistes en l'Auditori

La primera d'elles, “Després de l'assaig” d'Ingmar Bergman, està protagonitzada per un gran de l'escena, Emilio Gutiérrez Caba. “Del teatre m'hauran de traure amb els peus per davant”

L’Auditori de Torrent acull aquest cap de setmana dues propostes teatrals amb intèrprets de primer nivell. La primera d'elles, “Després de l'assaig” d'Ingmar Bergman, està protagonitzada per un gran de l'escena, Emilio Gutiérrez Caba. “Del teatre m'hauran de traure amb els peus per davant”. Tal vegada siga aquesta afirmació d'Ingmar Bergman el punt de partida d'aquesta història íntima, d'aquest text dramàtic, tan personal, del mestre. És l'obra, el testament com a home de teatre, d'un Bergman ja madur, que es autoanaliza de forma implacable, sincera i turmentada...

 

Aquesta obra és una reflexió sobre la vida que no es vol o no es pot viure. És, també, la demostració de l'existència de determinats comportaments humans emocionalment desequilibrats que, inevitablement, es repeteixen i que, per açò, fan impossible, encara que s'intente des de l'amor, que puguen ser suportats o perdonats. Bergman ens parla de la tragèdia del desamor, de l'assumpció de la solitud i de la derrota de les creences davant el pas arrasador de la vida. Al costat d'Emilio Gutiérrez Caba, completen l'elenc Chusa Barber i Rocío Peláez, dirigits per Juan José Afonso. La funció serà el dissabte 27 de gener a les 20 h.

 

Una proposta ben diferent és la que ens porta Sergi López. Conegut per la seua carrera cinematogràfica, es puja a l'escenari per a presentar-nos “Senar Solum”, un monòleg escrit i concebut a partir de la improvisació, al costat de Jorge Picó. Sergi López esprem al màxim la seua versatilitat com a actor per a obsequiar-nos amb un repertori insòlit d'identitats. Són diferents personatges en una sola persona, o és un sol personatge amb diferents veus en el seu interior? Desesperadament, un home solament es multiplica per a respondre una pregunta: què està passant ací? I mentre nosaltres estem rient-nos, a un d'ells li dóna per riure de res. Un altre canta una cançó. Un altre ens explica la seua primera vegada amb un extraterrestre. La resta s'enfaden en adonar-se que tots són un mateix. La seua destinació és dubtar relativament de tot en absolut.

 

La funció, en català, serà el diumenge 28 de gener a les 19 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle)

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.156.212

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.