Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 10:57:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 23 de Gener del 2018
OBITUARI

Mor l'exregidor del PP Miguel Oleaque víctima d'una llarga malaltia

Nascut en el carrer Sant Cayetano va passar tota la seua infància i joventut en el carrer Santa Llucia i presumia de torrentí. Va ser regidor amb el Partit Popular durant dues legislatures, des de 2007 a 2015 i va ser el primer regidor de etnia gitana que va entrar a formar part del govern municipal

L'exregidor del PP, Miguel Oleaque, ha mort aquesta matinada víctima d'una llarga malaltia que patia des de feia mesos. Oleaque tenia 67 anys i tres fills. Nascut en el carrer Sant Cayetano va passar tota la seua infància i joventut en el carrer Santa Llucia i presumia de torrentí. Va ser regidor amb el Partit Popular durant dues legislatures, des de 2007 a 2015. Va treballar durant 26 anys com a conductor d'autobús i va passar a treballar en FCC com a delegat sindical. Polític de vocació Polític de vocació, considerava la política com a sinònim de servei i així treballava dia rere dia com a regidor de Via Pública, neteja viària i zones verdes amb el PP amb el qual va estar dues legislatures.

 

L'exalcaldessa, Amparo Folgado només té paraules d'agraïment pel seu treball en l'Ajuntament, "No tenia hores i tenia una capacitat de treball com pocs la tenen, des del grup de regidors només tenim paraules d'agraïment i no només Torrent perd un dels millors regidors que ha tingut este Ajuntament, si no perdem un bon torrentí i jo personalment un bon amic". El soterrar serà demà a les 11.00 hores en el tanatori de Memora.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.5.166

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.