Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 19 de Gener del 2018

Cristina Peris González serà nomenada reina de 2018

Demà, dissabte, Gemma Torrent acaba el seu regnat i dóna pas a Cristina Peris per a representar a Na Germana de Foix en la ciutat

L'Auditori de Torrent acollirà aquest cap de setmana l'acte de nomenament públic de la reina de l'encontre i àngel de Resurrecció 2018. Cristina Peris González serà proclamada en la vesprada del dissabte com a màxima representant de la pròxima festivitat de Setmana Santa de la ciutat.  Aquest emotiu acte posarà fi també al regnat de Gemma Torrent, qui després d'un any ple d'emocions dirà adéu al càrrec i donarà pas a Cristina, encarregada d'encarnar enguany el paper de la virreina Germana de Foix. Els familiars, amics, la seua germanor El Sant Sopar i els Cavallers del Sant Calze i altres representants de la Setmana Santa torrentina, acompanyaran a Cristina Peris en aquest dia tan especial per a ella i per a aquesta festivitat arrelada a la tradició torrentina.

L'associación de Castella-La Manxa també està de celebració. Amb motiu de la festivitat de Sant Antoni s'ha organitzat un dia de festa i germanor en l'associació. El dissabte al matí començaran la celebració amb un esmorzar on predominarà la gastronomia de la seua terra: las gachas, un típic menjar manxec. El dissabte a la nit finalitzarà la festa en honor al sant dels animals amb un sopar en el local de l'associació. 

El dissabte al matí se celebraran les XXIX Trobades Comarcals d'Escoles Esportives Municipals a la qual acudiran els esportistes de l'Horta Sud. En moltes de les instal·lacions esportives de la ciutat de Torrent es podrà practicar judo, atletisme, gimnàstica rítmica, handbol i molts altres esports en un divertit dia, celebrat una vegada a l'any.

cal destacar, finalment, les activitats que preparen els centres ambientals aquest cap de setmana per als més xicotets de la localitat:  El Centre Ambiental El Vedat oferirà un taller el dissabte i el diumenge al matí. Hi haurà tres torns compresos entre les 11h i les 14h. L'activitat d'aquest finde està relacionada amb la fabricació de la crema de Aloe Vera, impulsant amb açò el valor dels productes naturals que ens envolten; D'altra banda, l’*Hort de Trénor sorprendrà als xicotets amb el ressò-trivial, una versió del conegut jugue de preguntes i respostes, aquesta vegada relacionades amb el Medi ambient. Joc i aprenentatge al mateix temps.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.225.255.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.