Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 15 de Gener del 2018
CULTURA

L'Auditori inaugura temporada amb l'Alicia de Carrol

La programació teatral de l’Auditori continuarà al gener amb la comèdia “La llista dels meus desitjos” interpretada per Llum Barrera, “Després de l'assaig” d'Ingmar Bergman i protagonitzada per Emilio Gutiérrez Caba i “Senar Solum” amb Sergi López

L’Auditori de Torrent inaugura la temporada amb “Alicia, el musical”, un muntatge de GTI Grup de Teatre, companyia de teatre amateurde Torrent, basat en les novel·les de Lewis Carrol, en el qual la protagonista, seguint els dictats del seu cor, s'endinsa en un món on descobreix la màgia de l'original, fent el que a ella més li agrada: cantar i ballar. Barrejant somni amb realitat els protagonistes ens mostren que, utilitzant la imaginació podem marcar la diferència en les nostres vides, perquè “ser original està genial”. 

 

La programació teatral de l’Auditori continuarà al gener amb la comèdia “La llista dels meus desitjos” interpretada per Llum Barrera, “Després de l'assaig” d'Ingmar Bergman i protagonitzada per Emilio Gutiérrez Caba i “Senar Solum” amb Sergi López. També podrem gaudir fins al mes de juny del musical “Al nu. El Full Monty més divertit”, “Zenit” de Els Joglars, “Dos més dos” amb Daniel Guzmán, Miren Ibarguren, María Castro i Álex Barahona, “Ara tot és nit” de la Zaranda, Albert Boadella en “El sermó del Bufon”, Lolita Flores en “Preferisc que siguem amics”, “Els homes són de Mart i els dónes de Venus” amb Manu Badenes i el musical “We love Queen”.

 

En l'apartat musical, l’Auditori de Torrent compta amb la visita de Capella de Ministrers i el Szymanowski Quartet. També la música és la protagonista de l'espectacle “The funamviolistas” i “The Beatles, el concert”. A més, el Orfeó Universitari de València i la Jove Orquestra Simfònica d'Hannover, uniran els seus talents en un concert amb Dvorák com a protagonista. En l'apartat de lírica, s'han programat dues òperes: “Il Trovatore” de Verdi, a càrrec de la companyia Òpera 2001, i una versió per a públic familiar de “L’elisir d’amore”de Donizetti de la mà de Camerata Lírica d'Espanya. Aquesta mateixa companyia, també posarà en escena una “Antologia de la sarsuela”.

 

A més, els més xicotets podran gaudir amb propostes com “Frankenstein” del Teatre Negre de Praga, “1, 2, 3, cantem una altra vegada” amb La colla de Drilo i “Rock en família: descobrint a AC/DC”.
La dansa arribarà en el mes de juny amb “Oskara” un multipremiado muntatge de la companyia basca Kukai Dantza. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.174.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.