Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 15 de Gener del 2018

La cassola de Sant Blai es cuinarà en FITUR

Torrent participarà en la fira per a donar a conèixer el patrimoni gastronòmic, mediambiental i històric de la ciutat

La ciutat de Torrent participarà, per primera vegada, en la Fira Internacional de Turisme (FITUR). Un esdeveniment que se celebra a Madrid i on assistirà una delegació representativa torrentina per a mostrar la riquesa gastronòmica del nostre municipi. La iniciativa, a portes de la festivitat de Sant Blai o la Entrà de la Flor, té com a objectiu donar a conèixer el patrimoni expositiu, mediambiental, històric i gastronòmic de Torrent, en una de les fires lideres de turisme i que és un de les majors trobades per als professionals del sector. Entre les moltes activitats que Torrent realitzarà en la fira, destaca la presentació de la típica cassola de Sant Blai, plat típic torrentino i que és un dels més destacats en tot el territori valencià. 
 

El divendres dia 19 de gener, la delegació es traslladarà a la fira per a, primer, donar a conèixer la nostra ciutat i presentar en roda de premsa la cassola davant d'un públic especialitzat en turisme i crítics culinaris. A més, es realitzarà una degustació de la tradicional xocolata torrentino, així com dels emblemàtics “gaiatos de Sant Blai”, que el Gremis de Forners ha preparat per a l'ocasió. 
 

D'altra banda es realitzarà un “Showcooking” en el qual es cuinarà en directe la cassola de Sant Blai para, que una vegada estiga acabat, els assistents es delecten degustant-ho. “Una bona manera d'iniciar l'any per al nostre municipi, ja que podrem donar a conèixer, no solament la nostra gastronomia, sinó la nostra cultura local i patrimoni”, ha destacat el regidor de Cultura i Turisme, Alfred Costa. 
 

D'igual manera, la ciutat també estarà present en un stand expositiu on es mostrarà i oferirà al públic tot tipus d'informació sobre la ciutat, les experiències, treballs i avanços desenvolupats per l'equip de govern, i que converteixen a Torrent en una ciutat moderna, sostenible, intel·ligent i oberta a la innovació .

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.175.180

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.