Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 08 de Gener del 2018
POLÍTICA

Alfred Costa dimiteix com a regidor per a anar-se a À Punt

La marxa del delegat de Cultura, Festes, Falles i Comunicació podria ser aprofitada per Ros per a reorganitzar l'equip de govern municipal amb l'entrada de Susi Ferrer. La renúncia s'ha comunicat hui dilluns en la Junta de Govern i serà oficial en el ple municipal del pròxim dijous 11 de gener.

Vingué, va vore i es va anar. Era qüestió de temps des que fóra seleccionat fa dues setmanes com a cap d'Emissions de Apunt. L'eixida de Costa planteja a Ros un dilema, si deixar les coses com estan donant entrada a Susi Ferrer en les mateixes delegacions, o preparar la successió en el partit, una cosa que el líder socialista volia retardar el màxim possible. L'eixida de Costa, que al costat de Campos era un dels dos favorits, pot deixar ara sí el camí lliure per al regidor d'Hisenda, qui es va enfrontar al propi Ros en les passades primàries.

Volta a la televisió, adéu a la política
Fa uns mesos va quedar fora dels llocs d'adreça, però en la “pedrea” com va relatar en els desdejunis amb la premsa va obtenir finalment el seu objectiu després d'una entrevista l'11 de desembre que li va fer remuntar a la resta d'aspirants. La passada setmana Costa esperava els informes dels assessors per a intentar una excedència per càrrec públic, però finalment ha decidit deixar l'acta i dedicar-se de ple a engegar el vaixell de la nova televisió autonòmica.

En la seua anterior etapa, Costa va ser cap de programes amb el PP, i ara serà cap d'Emissions amb el PSOE i Compromís. Després del tancament de Canal 9 Costa va haver d'emigrar a Barcelona per a seguir treballant i va tornar a Torrent de mans de Ros per a entrar en la política.

Llums i Ombres al capdavant de Comunicació, Falles i Cultura
Organitzat, innovador, i gran treballador, la seua gestió també s'ha vist no obstant açò esguitada per llums i ombres. La primera d'elles, la retallada publicitària a la premsa local, deixant ferits als mitjans de comuncicación més propers enfront de la premsa i televisions provincials fins deixar-lis només un 19% del total. En dos anys tampoc va poder fer possible la reobertura de la ràdio pública que segueix lentament els seus procediments.

També polèmic va ser el canvi del nom delAuditori de Torrent sense unanimitat del ple, o la reducció dels premis Carta Pobla a una edició biennal. En falles, després d'anys d'espera, el reglament faller ha quedat igual que estava, deixant la imposició de la banda fallera a les comissions enfront de la llibertat individual de les falleres. L'acumulació de fallades en la gestió de la Junta Local li va obligar finalment a destituir-la després d'una carta de la majoría de les falles de Torrent.

En l'haver-hi, una gestió innovadora en la Festivitat del Nou d'octubre, la setmana de l'Agricultura, o l'any de Genaro Paulau que no podrà veure com a regidor i que havia preparat a consciència.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.97.248

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.