Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 02 de Gener del 2018

L'Auditori acull el Concert d'Any Nou

I els més xicotets podran celebrar el nou any amb el muntatge de teatre musical “La meravellosa història de la bella durmiente”. Un musical per a tota la família on les princeses no volen ser princeses, les bruixes no són tan dolentes ni els prínceps tan romàntics

Quantes vegades hem començat l'any davant del televisor dient: “Vull anar a eixe concert”? Doncs l’Auditori de Torrent ens brinda l'oportunitat de complir aqueix desig. De la mà de l'ORA Symphony Orchestra, podrem realitzar un emocionant viatge, amb un Concert d'Any Nou en el qual es realitzarà un recorregut per les àries d'òpera més famoses amb la col·laboració de la soprano Federica vaig donarTrapani, i sota la direcció del mestre Ricardo Casolà. Per descomptat, gaudirem també d'un passeig per la majestuosa Àustria dels Strauss, gràcies a les cèlebres peces del popular Concert d'Any Nou de la Filharmònica de Viena. El concert serà el dimarts 2 de gener a les 20 h.

 

I els més xicotets podran celebrar el nou any amb el muntatge de teatre musical “La meravellosa història de la bella durmiente”. Un musical per a tota la família on les princeses no volen ser princeses, les bruixes no són tan dolentes ni els prínceps tan romàntics. La Malvada Bruixota Malícia ha complit el seu encantament i ha sumit a la Princesa Alba en un etern somni, només les Fades podran atorgar una mica d'esperança per a la Bella Durmiente, cercant a un Príncep que li desperte amb una besada d'amor vertader. Però tot es complica quan el Príncep que troben les tres Fades no resulta ser tal com elles esperaven doncs manca de memòria i ni tan sols ell sap qui és.

 

Un viatge ple d'aventures màgia i nombres musicals on xicotets i majors podran aprendre valors com la diversitat i el respecte als quals són diferents. Una divertida forma d'aprendre a acceptar i entendre. Les funcions seran el dijous 4 de gener a les 16 i 18 h.
Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.149.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.