Dimecres, 17 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 27 de Desembre del 2017
CULTURA

Teatre per a tots els públics en el Auditori

L’Auditori de Torrent contínua la seua programació nadalenca amb dues propostes teatrals de format i contingut molt diferents, enfocades a públic infantil i a públic adult

L’Auditori de Torrent contínua la seua programació nadalenca amb dues propostes teatrals de format i contingut molt diferents, enfocades a públic infantil i a públic adult. La primera d'elles, Hi ha una mica més avorrit que ser una princesa rosa?, és un muntatge que té com a objectiu fonamental fomentar una educació no sexista i convidar als més xicotets a reflexionar i a fer-se preguntes al mateix temps que ho fa Carlota, el seu protagonista, una princesa inconformista, tan rosa com totes les princeses... Té un vestit rosa, una habitació rosa i una "feliç" i envejable vida de color rosa, però, no obstant açò, Carlota s'avorreix moltíssim perquè a ella tot açò d'anar besant gripaus a la recerca d'un príncep blau no ho interessa gens ni mica. A ella, la qual cosa li agradaria, seria caçar dracs, muntar amb globus o nadar a lloms d'un dofí. La protagonista d'aquesta història farà trontollar a tot un regne pel sol fet de voler ser la persona que vol ser i no la que els altres volen que siga. La funció serà el dimecres 27 de desembre a les 18 h.

 

“El cíclope i altres rareses d'amor” és un text original d'Ignasi Vidal que ens ensenya que l'amor no és aqueix conte de fades que ens van explicar quan érem xicotets. Protagonitzada per Manuel Baqueiro, Daniel Freire, Eva Isanta, Sara Rivero i Celia Vioque, es tracta d'una obra de vides creuades en la qual els personatges han de tornar a aprendre a estimar. La desaparició fortuïta d'un d'ells farà que la resta es replantegen la seua forma d'entendre la vida i d'experimentar l'amor. Escrita d'una forma molt directa, fresca, viva i propera, frega en ocasions un alt lirisme amb un llenguatge molt cuidat i amb imatges potents a través d'expressions d'un alt voltatge poètic. La funció serà el divendres 29 de desembre a les 20:30 h.

 

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.108.186

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.