Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 22 de Desembre del 2017

Fundació Isabel dóna 10.500 litres de llet i 500 litres d'oli al Punt d'Aliments

Durant el Nadal, les associacions i col·lectius torrentins estan realitzant diferents activitats solidàries per a col·laborar en la mesura del possible amb totes les persones que ho necessiten

Durant el Nadal, les associacions i col·lectius torrentins estan realitzant diferents activitats solidàries per a col·laborar en la mesura del possible amb totes les persones que ho necessiten. Per açò, la presidenta de la Fundació Isabel, Isabel Martínez Esteso, ha realitzat una donació d'aliments no peribles al Punt d'Aliments de Torrent. En total s'ha lliurat 10.500 litres de llet i 500 litres d'oli, amb el que moltes famílies podran proveir-se d'aquests productes durant aquestes festes tan assenyalades. El regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, ha estat present tant en la donació i en la gestió realitzada per part dels voluntaris del Punt d'Aliments.
 

D'altra banda, el Club de Caça i Tir de Torrent també s'ha sumat a les activitats solidàries amb un lliurament a Creu Roja d'1.500 colomins i guatlles. Amb el programa “Tire solidari” s'està col·laborant amb diferents organitzacions per a lliurar les seues peces de caça, de manera que les persones que ho necessiten puguen beneficiar-se d'aquests aliments. El president del club de Caça i Tir de Torrent, José Viñals, acompanyat del delegat de la Federació de Caça a València, Raúl Esteban, i el Delegat de Colomes a Braç, Luis Olmos. 
 

D'igual manera, les escoles infantils de la ciutat també han engegat campanyes solidàries, com l'empresa per la DinoSchool, ha preparat una campanya solidària de recollida de roba per als xiquets i xiquetes de Torrent que no tenen recursos. La guarderia, en col·laboració amb Creu Roja, també arreplegarà la major quantitat possible de sabates, bolquers i productes de primera necessitat. Per a participar en aquesta iniciativa cal lliurar els objectes en els contenidors instal·lats en DinoSchool, en El Vedat de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.210.213

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.