Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 21 de Desembre del 2017
URBANISME

Aigües de l’Horta millora la xarxa d'aigua potable en el carrer Purissima

Durant les obres es podrà realitzar l'aparcament de vehicles en tots dos costats de la calçada parcial del vial, quedant només lliures els passos per la vorera dels nombres parells i només l'accés a habitatges en imparells del 15 al 33. Durant l'execució de l'obra l'accés als garatges estarà restringit depenent de la pròpia execució de la rasa i muntatge de la canonada

Aigües de l'Horta ha engegat les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable en el carrer la Puríssima de Torrent. Entre les actuacions a executar es troba la substitució de 92 metres de la xarxa actual de fibrociment i plàstic, que a causa de la seua antiguitat concentra un major nombre d'incidències, per canonades de nova generació amb materials de fosa dúctil de primera qualitat, que permeten millorar la qualitat de l'aigua i reduir les pèrdues, amb el que s'aconseguirà millorar l'eficiència de la mateixa. Així mateix, es procedirà a renovar les escomeses domiciliàries.



Durant les obres es podrà realitzar l'aparcament de vehicles en tots dos costats de la calçada parcial del vial, quedant només lliures els passos per la vorera dels nombres parells i només l'accés a habitatges en imparells del 15 al 33. Durant l'execució de l'obra l'accés als garatges estarà restringit depenent de la pròpia execució de la rasa i muntatge de la canonada.



Aquestes obres, que es realitzen a càrrec dels fons de renovació i tenen un termini d'execució de 3 setmanes. Aigües de l'Horta queda a la disposició de tots els veïns per a resoldre qualsevol consulta relativa a aquestes actuacions, a través de la seua oficina d'atenció presencial o en l'oficina virtual www.aigueshorta.es.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.122.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.