Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 21 de Desembre del 2017
MÚSICA

L'Auditori celebra el Nadal amb Carols & Christmas songs”

NEOVOCALIS cimienta el seu treball en un profund estudi de la partitura, un treball minuciós del text i la cerca de repertoris originals i inèdits per al públic, unit tot açò a una cuidada posada en escena

L’Auditori de Torrent celebra el Nadal amb la formació coral NEOVOCALIS i el concert que porta per títol “Carols & Christmas Songs”, una recopilació de temes nadalencs anglesos i americans. La primera part combina obres originals d'autors anglesos –Howells, Rutter,Todd i Jackson– amb tradicionals christmascarols, com Coventry Carol o el conegut O Menja, O Menja, Emmanuel, harmonitzats pel noruec Ona Gjeilo.

 

En la segona part, figuren algunes de les cançons americanes de Nadal més benvolgudes pel gran públic, com WinterWonderland o Santa Claus is Coming to Town, harmonitzades en estil close harmony per PeterGritton. 
Des de la seua fundació, en 2003, NEOVOCALIScontribueix a la difusió i coneixement del ric i variat repertori coral dels segles XX i XXI. Dirigit per Rafael Sánchez Mombiedro, mostra en les seues propostes musicals un repertori original i innovador, sempre encaminat a l'estudi i interpretació de la música coral del segle XX i contemporània. 

 

NEOVOCALIS cimienta el seu treball en un profund estudi de la partitura, un treball minuciós del text i la cerca de repertoris originals i inèdits per al públic, unit tot açò a una cuidada posada en escena. Amb la bellesa i elegància dels carols anglesos, i la simpatia de les christmas songs americanes, NEOVOCALISens submergeix en la màgia del Nadal d'una manera suggeridora i original. 

 

El concert serà el divendres 22 de desembre a les 20:30 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.202.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.