Dimarts, 16 de Octubre del 2018

Actualitzada Diumenge, 14 de Octubre del 2018 a les 23:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 20 de Desembre del 2017

Torrent aposta pels regals no sexistes

Des de la delegació d'Igualtat del consistori s'ha engegat la campanya “siga el joguet que siga, no regales ni sexisme ni violència”.

Durant el dia d'ahir, les associacions i col·lectius de la ciutat van celebrar l'entrada al Nadal amb diferents activitats.

Aquest nadal, des de la delegació d'Igualtat del consistori s'ha engegat la campanya “no regales ni sexisme ni violència”. Per segon any consecutiu, es promou la compra de joguets lliures d'estereotips de gènere amb l'objectiu d'educar en igualtat als més xicotets. La xarrada de l'associació Dons de Torrent que es va celebrar ahir en la seua seu va versar sobre aquesta temàtica. A aquest acte va acudir la regidora de Polítiques d'Igualtat de la Dona, Encarna Lerma.

El centre de majors de Sant Enrique va gaudir d'una vesprada plena de màgia i nadales a càrrec de joves voluntaris del CIJ. Dónes de la delegació de Benestar Social s'ha dissenyat aquesta programació amb activitats intergeneracionals perquè tant majors com a joves puguen gaudir d'activitats junts. L'acte va ser presentat pel regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, que va acudir acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo. Aquest programa,“Veuen a gaudir d'un Nadal en gran companyia”, ha continuat aquest matí amb una eixida cultural als pessebres i mercats ambulants nadalencs de València i seguirà demà a la vesprada amb una Festa Nadalenca i un concurs de rebosteria en el centre de Bellido.  

Per la seua banda, l'associació de dones Tyrius va celebrar el tradicional berenar nadalenc, reunint en un ambient lúdic-festiu a totes aquelles que porten molts anys treballant de forma voluntària en aquest col·lectiu. 


En aquesta setmana, la música també ha estat present en les activitats culturals de la ciutat. La rondalla Camí La Noria i el seu cor, que els seus 22 integrants pertanyen a l'associació de veïns del barri, van actuar el dilluns en el centre de majors Bellido, activitat emmarcada en la programació de Nadal dels majors. El regidor de Benestar Social que va acudir a l'acte, va presentar als assistents a José Moreno, director del centre, que va ser triat recentment en les eleccions. Per a finalitzar, un dels components de la rondalla va recitar un vers propi sobre el respecte i la cura dels pares quan es fan majors.

L'Auditori de Torrent, també va celebrar una vesprada musical el dilluns, amb el concert de Nadal de Cors del Conservatori a benefici de Casa Caridad, en el qual es van cantar i van interpretar nadales tradicionals.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.161.116.225

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.