Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 20 de Desembre del 2017
FOTOGRAFIA

L'Espai acull l'exposició "puntoycoma"

La mostra reflecteix l'evolució del llenguatge fotogràfic del torrentí Emilio Chulià, des dels seus inicis fins a la creació d'un estil propi

Divendres passat es va inaugurar l'exposició #puntoycoma del fotògraf Emilio Chuliá. La mostra, que es troba situada en la sala d'exposicions de l’Espai (edifici Metre), fa un recorregut per l'obra d'aquest torrentino, realitzant un viatge per la seua fotografia a través de les més de mil imatges que s'exhibeixen. De manera creativa i original, l'autor presenta aquesta exposició, amb la participació i col·laboració del dissenyador local Eugenio Simó, com a comissari de l'obra. Chuliá defineix l'exposició com “una pausa, un xicotet espai de reflexió, més llarg que una coma, però mai tan llarg com el punt”. 
 

La mostra reflecteix l'evolució del llenguatge fotogràfic de l'autor, des dels seus inicis fins a la creació d'un estil propi. Per a açò, s'utilitza com a fil conductor les conclusions fotogràfiques que en forma de text, Emilio ha anat publicant aquests últims anys en el Magazine Urban, sent la número vint d'aquestes publicacions el detonant i la justificació del motiu pel qual es realitza ara i no abans. 
 

L'exposició, que va ser inaugurada pel regidor de Cultura, Alfred Costa, qui va acudir acompanyat per representants de l'equip de govern i amics i familiars d'Emilio, estarà en la sala de l’Espai fins al dia 22 de gener de 2018. De dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 20:30h; i els dissabtes 10h a 13h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.14.219

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.