Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 19 de Desembre del 2017
ASSOCIACIONS

Cap de setmana replet d'activitat i solidaritat

Les associacions i col·lectius celebren el Nadal amb activitats molt divertides i amenes

Torrent ha viscut un cap de setmana molt intens d'activitats nadalenques en el qual la solidaritat ha sigut la protagonista. La programació es va iniciar en elMuseu de Setmana Santa on la Junta de Germandats de Setmana Santa de Torrent va inaugurar el seu monumental Belén. La Reina del Encuentro, Gema Torrent, va fer els honors i va encendre les llums del tradicional pessebre. A continuació, es van lliurar les targetes de felicitació nadalenques que cada germanor ha confeccionat destinades als presos de la presó i així puguen felicitar a les seues famílies.  El dissabte a la vesprada l’Antic Mercat va acollir la passarel·la i desfilada solidària organitzada per C&C Acadèmia Casanova Torrent, en col·laboració amb l'associació Corazones Abiertos. Durant la desfilada, els i les participants van lluir diferents i creatius pentinats realitzats per la mateixa acadèmia. Tots els aliments recaptats van ser a benefici del Punt d'Aliments.
 

L'esport també va estar present el dissabte a la vesprada amb el festival Nadalenc del club Gimnàstica Rítmica ITVECA. El pavelló Anabel Medina, va realitzar una exhibició de tot l'equip a benefici de l'Associació Contra el Càncer de Torrent. Per la seua banda, el Club de Gimnàstica Torrent, va celebrar el dissabte a la vesprada el seu tradicional Festival de Nadal amb una exhibició de gimnàstica rítmica de tots els seus equips del club i de l'escola, abrigallats per familiars i amics en el pavelló El Vedat.
 

D'igual manera, la música de cornetes i tambors va sonar en el concert de la germanor del Sant Sopar i Cavallers del Sant Sepulcre que va tenir lloc en la parròquia de San José. Un acte que va tenir lloc el dissabte a la vesprada i en el qual els assistents van fer una aportació d'aliments no peribles. D'altra banda, el saló d'actes de l'ajuntament va ser el lloc escollit per l'associació Búlgara Santa Sofia de Llevant per a celebrar un festival en el qual els més xicotets i xicotetes van cantar diferents nadales típiques de la seua terra. 
 

A més, l'associació Tècniques Orientals va organitzar una festa per a celebrar les festes nadalenques i donar la benvinguda a l'any nou. D'igual manera, els veïns i veïnes del barri Nicolás Andreu va organitzar el seu tradicional esmorzar nadalenc. I finalment, l'Associació Cultural Amics de la Cultura Andalusa també es va sumar a l'agenda d'activitats d'aquest cap de setmana amb una jornada molt amena de nadales flamenques.  L'alcalde Jesús Ros, acompanyat de diferents membres de la Corporació Municipal, van participar i van gaudir d'aquesta agenda solidària i no es van perdre cap acte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.236.27

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.