Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 19 de Desembre del 2017

La música, gran protagonista del Nadal

Comença el compte arrere per a Nadal, i les agrupacions musicals de Torrent calfen motors amb els tradicionals concerts de Nadal. La música juntament amb la solidaritat han sigut els grans protagonistes del cap de setmana

Comença el compte arrere per a Nadal, i les agrupacions musicals de Torrent calfen motors amb els tradicionals concerts de Nadal. La música juntament amb la solidaritat han sigut els grans protagonistes del cap de setmana. La Unión Musical de Torrent va oferir dos concerts solidaris. El dissabte, els joves de la banda i l'orquestra d'iniciació van actuar en l'església de San José a benefici de l'Economat de la ciutat. El diumenge es va celebrar el tradicional “Concert de Nadal” de la banda simfònica de l'agrupació, un dels més esperats tant pels músics com pel públic. El Auditori va acollir aquest acte la recaptació del qual va ser destinada a Càrites. 
 

El Cercle Catòlic de Torrent també va oferir un concert extraordinari de Nadal el dissabte en elAuditori de Torrent, en el qual van participar la Sènior’s Symphony Band dirigida per Eduardo Escrig Zomeño; l'Orquestra Infantil i la Jubenil, dirigides per José Baixauli Sánchez; la Banda Infantil dirigida per Ángel Chulià Galdón i la Banda Juvenil i alumnes de cor, dirigits perVictor Maniel Araque Sánchez. 
 

Per la seua banda, l’Escola Coral de Torrent va organitzar enguany un concert de Nadal atípic, sota el títol “Nadal amb estil”, en el qual van participar les famílies i amics dels alumnes de l’Escola Coral. Es va celebrar el diumenge en elAuditori de Torrent i va tenir un gran acolliment.
 

Finalment, en el marc de la programació “Veuen a gaudir d'un Nadal en Gran companyia” el dissabte a la vesprada la Rondalla del Cercle Catòlic va actuar en el centre de majors Verge del Olivar interpretant nadales. La programació continua amb una festa nadalenca, on els Germans Marín i el grup N.O.R.I.A actuaran per a tots els assistents en el centre de majors Sant Enrique.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.32.213

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.