Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 13 de Desembre del 2017
ECONOMIA

L'Ajuntament de Torrent elabora un estudi de camp del polígon industrial de Mas del Jutge

L'objectiu de la recerca és millorar i fomentar aquesta zona empresarial com a agent generador d'ocupació i riquesa del municipi

L'Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Modernització i Gestió de Recursos, ha elaborat un estudi de camp del polígon industrial Mes del Jutge. Aquesta recerca persegueix l'objectiu de millorar i fomentar aquesta zona empresarial com a agent generador d'ocupació i riquesa del municipi, així com formar part d'un futur pla d'especialització de la totalitat del teixit econòmic de la ciutat. Des de l'empresa municipal IDEA’T s'ha realitzat l'anàlisi del teixit industrial del polígon a través d'un qüestionari complet als responsables de les empreses; realitzant a partir dels resultats obtinguts un cens d'activitats amb la finalitat de poder respondre a les necessitats d'empresaris i treballadors. El regidor Andrés Campos ha precisat que “aquest cens es tracta d'una eina viva amb fluxos de canvi constant, per la qual cosa anualment s'actualitzaran les dades”. 
 

Sobre la base d'aquesta informació s'ha pogut crear una imatge de l'activitat empresarial,sectorizada i segons la personalitat jurídica de les empreses, de manera que es puguen vincular totes les accions polítiques per al foment de la indústria del polígon. El regidor ha subratllat el fet que les empreses del Mas del Jutge han tingut una implicació molt alta en l'estudi “aconseguint un cens d'al voltant del 90% del total de les indústries de la ciutat amb una base de dades completa i actualitzada que ens ofereix una visió real de l'activitat”. A partir d'aquest estudi de camp s'han pogut constatar els temes que més preocupen als empresaris i treballadors de la zona: connectivitat a Internet, accessibilitat o seguretat, entre uns altres.
 

Són inquietuds sobre les quals ja s'està treballant des de les delegacions corresponents per a millorar el servei de la zona. A més, s'ha obtingut la geolocalización de les empreses del polígon per a situar les diferents activitats econòmiques. Aquesta recerca es tracta del primer pas d'una estratègia més ampliada. En un futur, la intenció és integrar informació interessant del teixit empresarial extreta d'aquests estudis en la APP municipal, fent arribar als ciutadans i altres empresaris les potencialitats, productes i activitats de la nostra indústria. “Una inversió que creixerà en la línia de la forma participativa de la EDUSI, adreçada a satisfer les necessitats dels ciutadans torrentinos”, ha recalcat Andrés Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.48.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.