Dimarts, 16 de Octubre del 2018

Actualitzada Dimarts, 16 de Octubre del 2018 a les 10:10 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 04 de Desembre del 2017

POLÍTICA

Es crea la comissió per engegar el refugi d'animals metropolità en Torrent

Este matí ha tingut lloc en l'Ajuntament de Torrent la constitució i primera reunió de la comissió intermunicipal per a l'estudi de la construcció d'un refugi públic comú d'animals domèstics que de servei a Torrent i València i a l'àrea metropolitana, després de la signatura el passat mes de novembre d'un protocol d'intencions entre ambdues institucions. 

Torrent i València comencen a treballen per a engegar el refugi d'animals que preste servei a l'àrea metropolitana.  Aquest matí s'ha constituït la comissió designada per a encarregar-se de cercar una ubicació i redactar el projecte La comissió de treball, que està integrada per representants de tots dos consistoris, està centrada a cercar la localització i estudiar les dimensions del centre, així com analitzar la viabilitat jurídica, econòmica i tècnica de la gestió conjunta. Els membres són, per part de Torrent, el regidor de Compromís, David Baviera (Vicepresident del Consell de BenestarAnimal), i pel funcionari Joan Tamarit. Per part de València, el tècnic de Protecció Animal, Fermín Quero, i finalment un representant de la federació valenciana de protectores d'animals (FEDENVA), José Manuel Gil. 

L'alcalde Jesús Ros, que ha estat present en la trobada al costat de les regidores de Benestar Animal de València, Glòria Tello, i de Torrent, Nadia Marín, ha destacat la importància del projecte posat que amb “aquest compromís per part dels dos ajuntaments, crearem un espai per a cuidar als nostres animals amb una bona qualitat de vida”. 

A la reunió també han assistit els portaveus dels grups municipals locals, així com el secretari de l'Ajuntament i una representació de la Unió de Protectors d'Animals (UPA) de Torrent, per a posar en servei del projecte la seua col·laboració.
 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.161.116.225

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.