Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 30 de novembre del 2017

La AECC Torrent recapta 25.415,50 € en el rasclet solidari

Aquesta setmana s'ha clausurat el rasclet solidari organitzat per l'Associació Contra el Càncer de Torrent (AECC) situat en un local de l'avinguda al Vedat.

Un esdeveniment, que es va inaugurar el divendres dia 10 de novembre, ha sigut tot un èxit de participació, per part de la societat torrentina i els col·laboradors, i en el qual s'ha recaptat un total de 25.415,50 euros. En el rasclet es podia adquirir una gran varietat de productes que havien sigut donats pels veïns, veïnes i per les empreses col·laboradores.

La presidenta de l'associació, Amparo Almerich, ha agraït la col·laboració i la participació de tota d'empreses i associacions que han participat en aquesta iniciativa solidària, i sobretot de tots els torrentins i torrentines que amb la seua ajuda s'ha pogut aconseguir aquesta suma tan elevada a benefici de la lluita contra aquesta malaltia.

Col·laboradors 

Han col·laborat en el mercat ambulant solidari: Mª Dolores Planells i la seua família (propietària del local), Maribel Martínez, amb el seu equip format per María del Senyor i Ramona; la AECC Torrent; l’ajuntament de Torrent,  Caixa Rural Torrent; Obra Social “La Caixa”; Joieria Orero; Embotits Martínez, Avec, Prodesco; empreses de ceràmica de Mánises: Anpec, P.Royo, Díez; Josefina Horta; Restaurant El Pino; Cooperativa Valenciana de Neteja; Vivers Mesado; Sauquillo, Gràfiques Rianjo; Espècies Ceilan; Arturo Coves; Tintoreria  Americas; Pasteleria Coconut; Moda infantil Simoneta; Cafeteria Liceu 39; Ventalls Aire Diferent; Pastisseria Montoro; Rellotgeria Montero; Perruqueria Mandreu; Fruites i Verdures Ana; i les farmàcies M.Lindón, Isabel Carbonell, Inma Cabañez, Juan Carlos I. 

També s'ha comptat amb la participació de diferents associacions torrentines com: Corazones Abiertos, Dones de Torrent, ADISTO, ARTIC.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.211.49.158

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.