Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 29 de novembre del 2017
PRESUPOST 2018

Ros es mostra esperançat amb els pressupostos de 2018

L'alcalde de Torrent ha anunciat que més del 70 per cent de les esmenes als pressupostos presentades per l'oposició s'inclouran en l'esborrany del document

"Tinc esperances que s'aproven els pressupostos del 2018, no pot ser d'una altra manera ja que esperem que més del 70 per cent de les esmenes presentades pels grups de l'oposició s'incloguen en l'esborrany del document". L'alcalde socialista ja té damunt de la taula les esmenes presentades pels grups de l'oposició i estan estudiant-les. "Entenc, mirant-ho de forma objectiva, que si incloem la majoria de les esmenes en els pressupostos els pressupostos ser aprovaren, tot és qüestió de voluntat". 

 

Després de la primera ronda de contactes amb els diferents partits polítics ara comença de nou una sèrie de reunions "ja programades en agenda" segons el regidor d'Hisenda, Andrés Campos. El responsable dels pressupostos municipals també ha deixat clar, igual que l'alcalde Ros que "si els pressupostos no tiren endavant en la comissió no es portaran al ple, "no vull que el ple municipal es convertisca en una paròdia".
 

A diferència del que va ocórrer en els pressupostos de 2017, aquesta vegada no s'ha realitzat un enquesta ciutadana per a decidir la destinació dels pressupost, "encara que no s'ha fet una enquesta, han sigut també uns pressupostos participatius ja que en la comissió de EDUSI, composta de col·lectius socials s'han decidit les obres i projectes", ha aclarit Ros.

 

Per la seua banda, Campos ha afegit que "no anem a demanar opinió als ciutadans quan se'ls va demanar en 2017 i aqueixos pressupostos no van tirar endavant, com ha dit l'alcalde Ros els pressupostos de 2018 també han sigut participats per la ciutadania". A més el responsable d'Hisenda ha anunciat que "en un breu període de temps es van a anunciar un pla de formació per a formar als ciutadans en matèria econòmica, ja que som conscients que en molts aspectes és complicat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.112.69

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.