Actualitzada Dimarts, 19 de Març del 2024 a les 10:09:48 hores

Dilluns, 27 de novembre del 2017
FUTSAL

L'Hispanic líder de la segona divisió nacional

Partit de la 8ª Jornada, molt en joc per a tots dos equips les locals per a col·locar-se en el cap i les torrentinas per a col·locar-se lideres. Partit jugat en el municipal de Cam Vinader de Castelldefels davant més de centenar i mitjà de persones, que han gaudit del joc de les valencianes de principi a fi, tres punts que serveixen per a col·locar-se colíderes al costat de Palau, encara que la diferència de gols col·loca a les d'Angel com a nou líder del grup II.
Partit disputat des del minut 1 fins al final, malgrat que els primers minuts de la trobada han sigut una miqueta desconcertantes i una mica eixelebrats, encara que conforme avançaven els minuts, les valencianes van prenent el ritme al trobe fruit de l'alt ritme imposat en defensa i atac, fruit d'aqueixa pressió en el minut 4 es roba l'esfèric i Inma es planta davant Marina i mana la pilota al pal, el rebuig ho agafa ella mateixa i mana l'esfèric a la xarxa 0-1.

Les de Rubén Jaén intenten rescabalar-se però el bon joc valencià controla el temps del partit, fins i tot les ocasions van caent per a les de Torrent però una encertada Marina evita que la diferència siga mes àmplia, les locals són a punt d'empatar per mitjà deNoe però Aida ho evita i en el minut 8 combinació Neus i Romi que posa el 0-2 en l'electrònic, mazazo per a les grogues que comencen a jugar amb més cor que cap, en el minut 11 nou tir llunyà de Noe que dóna en el travesser, en la continuació de la jugada Lotis és a punt de fer el tercer però Marina es llueix, el domini torrentino comença fer-se cada vegada mes notable i les ocasions torrentinas són mes contínues, Neus, Palanca i Idoya ho han tingut però Marina ha estat seguríssima evitant un marcador mes ampli, Leire en el minut 18 s'ha plantat davant Aida, però la torrentina li ha robat la cartera a la groga i en els següents segons següents Lotis mana una pilota llarga de 20 metres, Neus controla de pit en carrera i afusella per baix a Marina 0-3, segons després nou robatori torrentino combinació ràpida en profunditat per a Palanca que fa el 0-4, arribant al descans amb el 0-4 definitiu.

Primers 20 minutos en els quals el domini de les torrentinas ha anat creixent sobre les catalanes.
La segona meitat ha donat començament de forma intensa i amb una gran combinació en el minut 21 de Neus i Lotis que posa el 0-5, en el minut 22 Leire veu la segona groga i és expulsada en perjudici del seu equip. El domini de les pupil·les d'Angel Zurilla segueix sent cada vegada major i en el minut 29 Romi fa el 0-6, les arribades torrentinas són contínues, no obstant açò el 0-7 arribe després d'un zapatazo de Neus en el minut 33 que clava per l'esquadra, en el minut 38, el 0-8 ha arribat després d'una passada al segon pal que la de Lugo María ha manat al fons de la xarxa, arribant al final de la trobada.

Clara victòria torrentina que ha sigut evident i notable de principi a fi i sense donar opcions a les de Ruben Jaen, victòria que col·loca lideres a les valencianes amb 19 punts els mateixos que Palau segon però amb menor quantitat de gols a favor i diferència de gols, les de Torrent rebran la pròxima jornada a AE Vallirana equipe molt complicat que segur visitara la pistatorrentina per a tractar d'amargar les esperances de les valencianes.