Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 24 de novembre del 2017
MEDI AMBIENT

Hidraqua en la Fira Internacional per a la Gestió Eficient de l'Aigua

Durant els dies 28, 29 i 30 la companyia comptarà amb un stand, un ampli programa de xarrades i diverses ponències per a exposar la seua labor al costat d'altres experts en matèria de medi ambient a nivell nacional

Hidraqua participa els pròxims 28, 29 i 30 de novembre en Efiaqua, la Fira Internacional per a la Gestió Eficient de l'Aigua, que se celebra en Fira València. Així, durant aquests dies la companyia gestora del cicle integral de l'aigua instal·larà un stand en els quals mostrarà algunes de les solucions tecnològiques que ha desenvolupat en els últims anys dins de la seua ferma aposta per la innovació al servei de les persones i com a eina clau per a la sostenibilitat. Per a açò, a més dels panells explicatius, l'empresa comptarà amb un programa de xarrades en les quals participaran experts de Hidraqua i Suez, grup internacional al que pertany l'empresa, per a explicar de primera mà aquestes tecnologies i la seua aplicació directa en el treball diari.

 

Així mateix, Hidraqua participarà el dia 29 enEcofórum 2017, una iniciativa organitzada per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, en la qual s'oferiran conferències sota els eixos del canvi climàtic i l'estratègia comuna per a mitigar els seus efectes. 
A més, el dia 30 se celebrarà una taula redona sota el títol ‘La sostenibilitat en les ciutats’, organitzada amb la col·laboració de Hidraqua, en la qual participaran experts d'aquesta matèria entre els quals es troben Julià Álvaro Prat, Secretari Autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic; Federico Buyolo, Director General de Cooperació i Solidaritat de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació; Robert Raga, Alcalde de Riba Roja i membre del consell de govern de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima i Germán Granda, Director General deForética. 

 

Zona expositiva
Hidraqua estarà present en la zona expositiva de Efiaqua amb un stand en el qual s'exposaran les principals iniciatives i tecnologies desenvolupades i empleades per la companyia dins de les seues línies estratègiques: Digitalització, Innovació, Sostenibilitat i Social. Amb l'objectiu de poder mostrar les principals solucions intel·ligents amb les quals explicaHidraqua, s'ha dissenyat un programa de xarrades de trenta minuts de durada en la qual els experts de cadascuna d'aquestes tecnologies mostraran els avantatges dels serveis i la seua aplicació pràctica.

 

La fi d'aquestes jornades és que els visitants puguen conèixer de primera mà com podria beneficiar l'aplicació d'aquestes tecnologies a la gestió del cicle integral de l'aigua, i en definitiva als ciutadans que habiten en aquests municipis. Les noves tecnologies al servei de les persones, la utilització de Programari per a la correcta priorització d'inversions, les solucions de drenatge sostenible basades en la naturalesa, les tecnologies Smart Cities orientades a innovació urbana i ciutats verdes o el Centre Tecnològic Dinapsis engegat per Hidraqua a Benidorm com a espai per a la gestió sostenible de l'aigua i el territori; seran algunes de les demostracions que tindran lloc en el stand deHidraqua.
 

Zona Demo
Enguany Efiaqua comptarà amb una zona demoen la qual els diversos operadors podran presentar les seues novetats, en un aforament de major capacitat. Hidraqua presentarà en aquest espai el projecte ‘DAIAD més enllà de latelelectura’ - Premie "Innovation Radar Prize" de la Comissió Europea al millor projecte d'innovació, tecnologies per a la millora i el manteniment de captacions subterrànies, noves tecnologies en Seguretat Laboral i Cultura Justa i aplicacions per a la gestió i millora de l'eficiència de les xarxes d'aigua.
Per a consultar els horaris de les xarrades i la ubicació de les mateixes, els usuaris poden dirigir-se a la pàgina web de la companyia www.hidraqua.es.

 

Ecofórum
Amelia Navarro, directora de Desenvolupament Sostenible de Hidraqua, participarà el dia 29 de novembre a les 10:00h. en Ecofórum, una iniciativa organitzada per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. La seua ponència estarà centrada en la gestió de l'aigua i canvi climàtic, en la qual exposarà les bones pràctiques, exemples d'innovació sostenible i casos d'èxit de Hidraqua i les seues empreses participades en aquest camp.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.94.102.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.