Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 23 de novembre del 2017
POLÍTICA

Ciudadanos demana una línea de transport públic a la platja de El Saler en estiu

El portaveu Enrique Campos, ha destacat la importància de l'implemente aquest servei per als torrentinos. Antigament existia aquesta línia de bus. Es tracta d'atendre la sol·licitud de centenars de ciutadans que demanden la necessitat de mobilitat a l'estiu

El Grup Municipal Cs Torrent ha presentat en l'Ajuntament a través d'una moció l'engegada d'una línia de transport públic que connecte directament al municipi amb la platja del Saler durant els períodes estivals. El portaveu Enrique Campos, ha destacat la importància de l'implemente aquest servei per als torrentinos. Antigament existia aquesta línia de bus. Es tracta d'atendre la sol·licitud de centenars de ciutadans que demanden la necessitat de mobilitat a l'estiu.
 

"És molt complicat accedir a la zona costanera de manera directa i des del municipi ens fan arribar les queixes dels veïns que desitgen estar connectats amb la costa i a més des de la nostra formació, creiem en el foment del transport públic. D'aquesta manera es redueixen els embuts en zones de trànsit dens i es redueix la contaminació". La formació taronja de Torrent posa de manifest que és millorable el transport públic de la localitat. Ho considera un element determinant per a incrementar els nivells de sostenibilitat i facilitar als habitants del municipi que puguen accedir a les zones costaneres i gaudir dels nostres paratges mediterranis.
 

Sol·liciten un servei de transport diari, a l'estiu, dotat d'un servei especial amb opcions de mobilitat més completes que siga ampliable a diverses platges del litoral valencià i que aquest s'ajuste a les necessitats dels ciutadans. Per açò, insten als tècnics de l'Ajuntament que estudien els possibles itineraris i parades per a la creació d'una nova línia d'autobús que connecte el Torrent amb la costa atenent a les demandes reals dels veïns. Així mateix, demanen que s'estudie la possibilitat de creació de convenis amb la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi ambient.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.151.231

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.