Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 13 de novembre del 2017

Torrent 'endolceix' el seu mes del Medi ambient amb una visita a la Fira de la Mel de Montroi

La Plaça Unió Musical va acollir aquest cap de setmana la III Fira Agrícola Solidària, organitzada per l'AV El Vedat

L'agenda del cap de setmana ha estat marcada per les activitats planificades per a celebrar el mes del Medi ambient. La jornada del dissabte es va iniciar amb la III Fira Agrícola Solidària, organitzada per l'AV El *Vedat. La plaça de la Unió Musical va acollir, durant el matí del dissabte, una varietat de punts de venda on el producte local va ser el principal protagonista; un producte de gran qualitat que es va poder adquirir a canvi de la voluntat, ja que els beneficis de la compra van estar destinats a l'associació ASIDIT. També havien exposat productes d'agricultura sostenible, cerveses artesanals i vi. Va completar la programació una visita a la pedrera de Figueroles de Domenyo.

Les activitats no van parar i el diumenge va ser el torn de visitar el municipi proper de Montroi, per a visitar la Fira de la Mel, el aparador més gran valencià de productes lligats al món de l'apicultura, i en el qual es va poder gaudir i adquirir tota classe de productes de cosmètica, alimentació i salut natural, elaborats a partir de la mel amb pol·len, propóleos, gelea reial o cera verge d'abella.

D'altra banda, els xiquets i xiquetes també han pogut gaudir de les activitats mediambientals amb la programació del Hort de Trénor, que el diumenge al matí va acollir el taller El bagul dels tresors de l'Albufera, on es desvetlaven tots els secrets d'aquest increïble paisatge valencià. Finalment, els assistents van realitzar unes maquetes perquè es portaren a casa com a record d'aquest divertit dia. A més, tots els dimecres del mes se celebren diferents activitats infantils en diferents places de la ciutat.

La regidora de Medi ambient, Inma Amat, recorda que la programació segueix aquest dissabte amb una activitat de reforestació i apadrinament d'arbres en El Vedat, i anima a tots i totes a participar, "ja que d'una forma divertida plantarem arbres i, mitjançant una indicació en una fusta, se senyalitzarà el nom de la persona que ho apadrina i que s'encarregarà de cuidar-ho a partir d'aqueix moment".

Pot consultar-se tota la programació en la pàgina web de l'ajuntament de Torrent en el següent enllaç: http://ow.ly/ttfr30g8nx7

Per a participar en les activitats es requereix inscripció prèvia a través de la web: www.torrent.es (portal d'inscripcions), en el *TDIC o cridant al número de telèfon 96 111 11 11.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.201.24.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.