Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 10 de novembre del 2017
LITERATURA

Begoña Valero presenta “La Casa del Compàs d'Or”

 “La Casa del Compàs d'Or” és la història d'un aprenent que es va convertir en l'impressor, llibreter i editor més prestigiós del seu temps; una història de la lluita per aconseguir un somni i les dificultats que travessen els protagonistes per a complir-ho

la Casa de la Dóna va acollir la presentació de la novel·la “La Casa de el Compàs d'Or” de l'escriptora valenciana Begoña Valero; una presentació organitzada per Torrent deParaules. Una novel·la històrica situada a Europa del segle XVI on l'amor pels llibres podia implicar fins a la mort. “La Casa del Compàs d'Or” és la història d'un aprenent que es va convertir en l'impressor, llibreter i editor més prestigiós del seu temps; una història de la lluita per aconseguir un somni i les dificultats que travessen els protagonistes per a complir-ho. L'escriptora va presentar davant els assistents aquesta novel·la històrica, i els va convidar a gaudir d'ella. En l'acte va estar present la regidora d'Igualtat i Polítiques de la Dona, Encarna Lerma Va besar i el regidor de Cultura, Alfred Costa Folgado.

L'escriptora, natural de Banyeres de Mariola, però resident en la nostra ciutat des de fa molts anys, aprofundeix per segona vegada en la importància de la impremta per a la difusió de la cultura entre les classes populars de l'època. La regidora, Encarna Lerma Va besar, qui ha sigut lectora de l'obra afirma “que amb la lectura t'adones que Begoña és una amant de la literatura i la història, et transporta a la perfecció a l'època en què se situa l'acció. Molt recomanable”. Aquesta vegada, el protagonista ChristophePlantin, farà submergir-se als espectadors en els secrets de la societat de l'època, les prohibicions i limitacions que tenia la cultura i l'afany del protagonista per aconseguir el seu somni.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.224.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.