Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 09 de novembre del 2017

Torrent participa en la Trobada de la Xarxa de Ciutats Amigables amb les Persones Majors

En la trobada es va facilitar l'intercanvi de coneixements, experiències i bones pràctiques entre els diferents ajuntaments assistents 

L'Ajuntament de Torrent va participar el passat 26 d'octubre en la I Trobada d'Ajuntaments de la Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors. L'acte, que es va celebrar en la seu del Imserso a Madrid, va comptar amb la participació de 35 ajuntaments i més de 70 persones. El regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, va estar present per a facilitar l'intercanvi de coneixement, experiències i bones pràctiques en la creació d'entorns amigables amb les persones majors.

Durant la jornada es van generar xarxes de suport per a compartir recursos, com a materials, eines, informes; i es van millorar el moviment mundial de amigabilitat amb les persones majors impulsat per l'OMS. A través de les seues vuit àrees de treball es va plantejar una intervenció transversal que requereix la implicació de les diferents àrees del govern municipal.

La Trobada ha comptat amb la col·laboració del Grup de Treball de Ciutats Amigables i s'ha dirigit a responsables polítics i personal tècnic dels Ajuntaments adherits a la Xarxa Mundial de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors, així com a organitzacions de majors i Consells Municipals de Persones Majors implicats en el Projecte, i també a aquells ajuntaments que es troben en procés d'adhesió.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.8.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.