Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 09 de novembre del 2017

Comença la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro

El trinquet José María Veguer acull la final del Trofeu Pilota organitzat per Junta Central Fallera i Junta Local Fallera de Torrent

Este cap de setmana s’inaugura la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro. Una edició que tindrà lloc a l’Auditori de Torrent per a celebrar el dècim aniversari d’este festival de teatre que s’ha convertit en un gran referent cultural i en què participen grups, no sols torrentins, sinó de diferents municipis de la Comunitat Valenciana. Els aficionats al teatre gaudiran de quatre funcions entre les quals es troba el primer premi del concurs de teatre faller. El tret d’eixida el donarà el grup Carabau Teatre, diumenge a les 19.00 h, una companyia d’Alaquàs que representarà la divertida comèdia Estocolmo, se acabó el cuento.

 

Esport i falles

Dissabte a partir de les 11.00 h, l’activitat esportiva estarà molt present a la ciutat amb la final del Trofeu Pilota, organitzat per Junta Central Fallera i Junta Local Fallera de Torrent. El trinquet José María Veguer acollirà este esdeveniment al qual assistiran representants de totes les juntes locals dels nou municipis que participen en el campionat. També hi participaran els pilotaris torrentins, que han sigut seleccionats entre diferents comissions falleres de la ciutat per a competir-hi, en la modalitat de galotxa i que es juga amb pilota de vaqueta.

 

Activitats infantils

Els xiquets gaudiran, els matins de dissabte i diumenge, amb els tallers preparats pel Centre Ambiental del Vedat. Amb “No hi ha animals dolents”, el biòleg Àngel explicarà i mostrarà animals com una serp i una taràntula, entre d’altres, perquè els més menuts no tinguen por.

L’Hort de Trénor també ha preparat una programació molt divertida on els assistents descobriran el bagul dels tresors de l’Albufera. Finalment, es confeccionarà una xicoteta maqueta de l’Albufera que els xiquets podran emportar-se a casa com a record d’este dia.

 

Programació solidària

La solidaritat ve a càrrec de l’Associació Contra el Càncer de Torrent, que ha preparat un mercat solidari. Durant la setmana, els torrentins i torrentines s’han bolcat ajudant i donant objectes que tenien per casa, que després es vendran per a recaptar diners per a col·laborar contra esta malaltia.

La plaça de la Unió Musical acollirà la Fira Agrícola Solidària organitzada per l’Associació de veïns El Vedat. En este acte, el producte local és el principal protagonista, un producte de gran qualitat que es podrà adquirir a canvi de la voluntat. Els beneficis de la compra es destinaran a l'associació ASIDIT. També hi haurà llocs de venda de productes d’agricultura sostenible, cerveses artesanals i vi.

 

A més, l’associació de Sant Martí de Porres organitza un sopar solidari a les 21.00 h al club Santa Apol·lònia.

Música

Dissabte a les 19.00 h, el Cercle Catòlic fa l’acte de presentació de nous músics, amb una recepció a la porta de l’Ajuntament, seguida d’una processó cívica i una missa a la parròquia de Sant Josep. 

 

Mes del Medi Ambient

Continua la programació per a celebrar el Mes del Medi Ambient amb la visita a la pedrera restaurada d’Higueruelas, dissabte a les 9.00 h a la plaça de les Corts Valencianes. En la jornada de diumenge es farà una excursió a Montroi per a visitar la Fira de la Mel, a les 9.15 h, també a la plaça de les Corts Valencianes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.222.12

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.