Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 02 de novembre del 2017

Arriba a l’Auditori el Festival Flamenc

Diumenge al matí es farà una excursió al Reg Mil·lenari, emmarcada en la programació del Mes del Medi Ambient, per a conéixer més de prop el nostre entorn

L’Auditori celebra el Festival Flamenc amb un cartell que no deixarà ningú indiferent. Divendres a les 20.30 h és el torn de Vicente Amigo, que està considerat un dels grans genis imaginatius de la guitarra flamenca. Dissabte a les 20.00 h, el cantaor Antonio Reyes serà l’encarregat d’emocionar els assistents amb el seu eco flamenc. I el festival baixarà el teló, diumenge a les 19.00 h, amb Alba Heredia, que plasmarà amb el seu ball el flamenc pur que es feia en les coves o en les sambres del Sacromonte.

 

Mes del Medi Ambient

Durant tot el mes de novembre, Torrent celebra el Mes del Medi Ambient amb una programació molt diversa i que té com a objectiu prendre consciència de la importància del respecte al medi ambient. Per això, diumenge es farà una excursió al Reg Mil·lenari; un recorregut des del carrer de Sant Lluís Bertran fins a l’àrea recreativa del Pantà per a conéixer l’entorn més detalladament.

 

Activitats infantils

Dissabte a partir de les 11.00 h, el Museu Comarcal de l’Horta Sud ha preparat l’activitat “Espanta la por”, on els xiquets i xiquetes descobriran les històries relacionades amb alguns dels monstres valencians, com ara l'Home del Sac, la Tarasca, el Butoni, els donyets o les bruixes.

 

L’Hort de Trénor també ha planificat una programació molt divertida per a diumenge a partir de les 11.00 h. Amb el taller El bosc mediterrani, el foc i tu, s’explicarà els tipus de boscos que hi ha, en què consisteix tindre un bosc net i cuidat i per què es fa.

 

Una altra opció per als més menuts és l’activitat del Centre Ambiental del Vedat, on aprendran a apreciar les fruites i verdures, aliments molt importants per a la seua dieta. El taller estarà impartit per l’artista Yunisley Balmaseda Ercia, que ajudarà a crear obres d’art amb materials naturals que després es convertiran en un deliciós esmorzar.

 

Programació fallera

La vesprada de divendres tindrà lloc la Gala Seleccions Pobles: Trofeu Pilota JCF. En la Casa de la Cultura es presentarà este torneig de pilota, que tindrà la fase final el dia 11 de novembre i on Torrent es convertirà en amfitrió en el trinquet José María Veguer. Diumenge a les 11.00 h, les activitats falleres continuen a la sala d’actes de l’Ajuntament, que acollirà la Gala Cultural Infantil Fallera.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.130.41

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.