Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 30 de Octubre del 2017

Música, xarrades i tallers en la Fira dels Majors

Durant el matí es va realitzar un taller de carabasses d'Halloween al que van acudir un gran nombre de persones majors amb els seus néts i nétes a gaudir d'aquesta activitat conjunta

Dissabte passat Torrent va celebrar la fira dels majors, un esdeveniment destinat a la participació de persones de totes les edats. Durant el matí es va realitzar un taller de carabasses d'Halloween al que van acudir un gran nombre de persones majors amb els seus néts i nétes a gaudir d'aquesta activitat conjunta. Més tard es van realitzar dues xarrades informatives del servei "Menjar a casa" i de teleasistencia domiciliària. Durant la vesprada va tenir lloc un altre taller, en aquest cas de cistelleria en goma EVA.

 

A continuació una xarrada informativa del servei d'ajuda a domicili va tancar la programació d'aquesta fira que es va completar durant tota la jornada del dissabte amb demostracions de petanca, actuacions musicals, exposició de manualitats o projeccions de les activitats realitzades en els centres de majors de la ciutat durant tot el curs. L'alcalde Jesús Ros, acompanyat del concejaldd'Atenció a les Persones i de diversos membres de la corporació, van estar al costat dels participants en la fira i comprovar de primera mà les activitats que es realitzen durant l'any així com tota la informació que es proporciona als nostres majors per a millorar la seua qualitat de vida.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.17.237

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.