Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 30 de Octubre del 2017
FUTBOL FEMENÍ

L'Hispanic guanya l'Hercules per 5-2

Victoria molt patida de les torrentines davant un cuer que ha plantat cara en tot el partit que ha posat contra les cordes a les hispaniques, ressaltar el debut de la gallega María que durant els minuts que ha estat en pista ha donat molt bones sensacions, tres punts per a les locals que les mantenen en la part alta i els donen la tranquil·litat per al desplaçament la pròxima jornada a Sabadell

Segon derbi valencià de les torrentinas, en aquesta ocasió davant les alacantines de l'Hèrcules, cuers del grup malgrat la qualitat de les seues jugadores.  En el pavelló torrentí Anabel Medina, més d'un centenar de persones s'han donat cita per a gaudir d'una trobada sorprenent i intens, en el qual si hem de ressaltar un estel en el firmament del parquet torrentino ha sigutAnaïs, portera alacantina, sense discussió la millor del partit, detenint quasi tot el que li arribava fins i tot dos penals i dos doble penals, evitant el que podia haver sigut una golejada.
La trobada ha començat amb clar domini local, amb tres o quatre jugades de gol quasi seguides en els primers cinc minuts que Anaïs portera herculana neutralitzat una vegada i una altra, però conforme avançaven els minuts, les d'Andrea, defensaven individual i de forma molt presionant, arribant a desquiciar en ocasions el joc de les torrentinas que es precipitaven en ocasions en les passades.

Malgrat el domini de les d'Angel el joc no era brillant, sumat a la gran defensa herculana i una Anaïs encertadíssima, però en el minut 12 i després de dues grans parades de Anaïs, Lotis marca a la tercera i posa l'1-0 en l'electrònic, en el minut 13 les alacantines arriben a la cinquena falta i en el minut 16 doble penal que llança Neus contra la creuera dreta de Anaïs, però en el minut 18 no pot evitar que Romina faça el 2-0, resultat amb el qual s'arriba al descans. La segona meitat Andrea mana a les seues a donar-ho tot i descontrolan el joc ofensiu de les locals i aprofiten els errors que cometen les d'Angel com succeït en el minut 23 en l'àreatorrentina que aprofiten les blanquiblaus per mitjà d'Alejandra per a escurçar diferències 2-1 i en el minut 25 penal sobre les visitants que llança Lotis però deté Anaïs per a desquicio de les locals en el minut 29, un altre error de les hispàniques provoca un contraatac de Mónica, una de les blanquiblaus més actives en aqueix moment de joc fa que el partit es pose en taules en l'electrònic 2-2.

Angel demana temps per a reestructurar el joc torrentino i tornen a controlar més el joc però Anaïs segueix fent ben el seu treball i parant tot el que li arriba fins i tot la seua defensa trau pilotes de la mateixa línia de gol quan Anaïs es veu superada, però en el minut 34 Barbará culmina un contraatac local i posa el 3-2, les locals segueixen dominant i en el 36 Lotis fa el 4-2, Andrea mana a les seues jugar de cinc però el joc amb prou faenes dóna resultat, de fet en el minut 37 Penal que llança Neus, però ix fregant la creuera esquerra de Anaïs i en el minut 39Ampa roba l'esfèric i des del seu camp llança i sentencia la trobada 5-2, resultat amb el qual s'arriba al final de la trobada. Victoria molt patida de les torrentinas davant un cuer que ha plantat cara en tot el partit que ha posat contra les cordes a les hispanicas, ressaltar el debut de la gallega María que durant els minuts que ha estat en pista ha donat molt bones sensacions, tres punts per a les locals que les mantenen en la part alta i els donen la tranquil·litat per al desplaçament la pròxima jornada a Sabadell.