Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 24 de Octubre del 2017
CULTURA

Teatre per a tots en l'Auditori

Aquest cap de setmana, la programació de l’Auditori de Torrent aposta pel teatre, amb dos commovedors muntatges: “Herois” i “Amour”

Aquest cap de setmana, la programació de l’Auditori de Torrent aposta pel teatre, amb dos commovedors muntatges: “Herois” i “Amour”. Juan Gea, Luis Varlea i Iñaki Miramón són tres “Herois”, tres veterans de guerra que passen els seus últims dies en un hospital militar enredats en batalles verbals d'oblidades campanyes militars, criticant a la germana Madeleine i reflexionant sobre les seues vides. Henri té una cama lesionada, Gustave pateix d'agorafòbia i Philippe pateix desmais ocasionats per un tros de metralla allotjat en el seu cervell. La seua companyonia es torna tibant quan Gustaveproposa un pla d'escapada. Amb text de GéraldSybleiras i adreça de Tamzin Townsend, “Herois” és una hilarante i commovedora comèdia, una entretinguda fusió entre comèdia i absurd. La funció serà el dissabte 28 d'octubre a les 20 h.

 

La companyia Marie de Jongh, referent dins del panorama teatral nacional dirigit a tota la família, les propostes de la qual, delicades, commovedores i emocionants, li han conferit un segell propi, recognoscible i admirat per grans i xicotets, porta a l’Auditori de Torrent el seu últim muntatge: “Amour”. Un espectacle visual, sense paraules, que emociona a xiquets, joves, adults i ancians. Un treball actoral que va directe al sentiment. Un cant a l'amor, a la curiositat i a la comprensió. La funció serà el diumenge 29 d'octubre a les 18 h.
Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.134.81.206

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.