Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 23 de Octubre del 2017

Torrent exalta M. Jesús i Alexia en les seues exaltacions

Vestides en to champagne i lavanda respectivament, les Falleres Majors de Torrent van ser les protagonistes de sengles exaltacions

Aquest cap de setmana, la capital de l'Horta Sud ha exaltat a les seues Falleres Majors de la ciutat de 2018, M. Jesús Rincón Prieto i Alexia Manzano Muñoz, en l'Auditori, punt de trobada del món faller torrentí, del teixit associatiu i de les festes germanes.

La nit del dissabte era el torn de M. Jesus i la seua Cort d'Honor. Junta Local va preparar un espectacle al voltant de la ruta de la seda, que connectava xinesa amb Valenciana, a través de projeccions audiovisuals i balls típics d'orient, l'Índia, Turquia, fins a arribar a Torrent, que va estar representada amb l'actuació del grup de ball de Torrent, que va posar en escena una estampa típica valenciana. A les 21:30 hores del dissabte començava la recepció d'autoritats i convidats, entre les quals es trobava la Fallera Major de València 2018 Rocío Gil, la reina de les festes de Castelló i la de Sogorb, així com festes germanes de tota la Comunitat. A les 22:00 hores va donar començament l'espectacle i després d'ell, la pujada a l'escenari de les components de la cort: Amanda Faya Ruiz, Paula Miquel Carrión, Itziar Martín Montoro, Anabel Tormo Gimeno i M. Carmen Hernández Rodríguez. Per a finalment donar pas a la desfilada de M. Jesús Rincón, com a fallera major i la imposició de la seua banda, per part de l'alcalde, Jesús Ros. El mantenidor de l'acte va ser Carlos Galiana, regidor de l'Ajuntament de València, faller i membre del jurat que les ha triat. Les felicitacions d'entitats, associacions, així com Juntes Locals i les 29 falles de Torrent van posar el fermall d'or a la nit.

L'endemà, els xiquets de les falles de la ciutat van ser els protagonistes en la recepció, que va començar a les 17:30 hores a les portes de l'*Auditori. Passades les 18.00 començava "Sonata per a Alexia", un "a propòsit" dissenyat per a exaltar les virtuts de la fallera major infantil, on uns xiquets representaven les tecles d'un piano i un artista completava l'escena amb la creació de grans bombolles de sabó. La música del piano va tancar aquest acte per a donar motiu a les membres de la cort: Juli Vilata Giménez, Rocío Hernández Lara. Carolina Benavent Mora, Cristina Peris Bartual, Lucia Alapont Moreno, Ana Ruiz Ferrer, Alejandra Palacios Campos i Paula Tobajas Romero. A continuació, el moment més esperat va ser l'entrada en la sala de Alexia, que lluïa el seu vestit espígol i un gran somriure. Després de la imposició de la banda va ser el torn d'escoltar les paraules de Claudia Villodre, Fallera Major Infantil de València de 2014, i mantenidora de l'acte, qui va descriure a cadascuna de les membres de la cort i les qualitats de la protagonista. L'acte va congregar a les 29 comissions falleres de la ciutat, el món associatiu, partits polítics, juntes locals d'altres localitats, i familiars i amics que van acompanyar a les falleres majors i les seues respectives Corts d'Honor en la seua posada de llarg com a màximes representants de les Falles de Torrent. La felicitació de la fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez, va posar el punt i final a este acte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.238.161

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.