Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 19 de Octubre del 2017

Sedes en champagne i lavanda vestiran a les Falleres Majors de Torrent

M. Jesús Rincón ha triat per al pròxim dissabte una seda de Vives y Marí en color pruna (champagne) amb un dibuix  anomenat Gadea i Alexia Manzano, una seda estreta color lavanda amb un dibuix anomenat Santa Gloria

Ja es coneixen els secrets millors guardats per a les exaltacions de les Falleres Majors de Torrent. M. Jesús Rincón i Alexia Manzano van desvetllar esta setmana els vestits que van a  lluir al llarg i ample d’este exercici. La sala d’actes de la Caixa Rural va ser el lloc triat primer per la major i després per la infantil per tal de convidar a tota la ciutat a contemplar les creacions que van a lluir.

 

La fallera major, M. Jesús Rincón, va obrir les portes a la mostra acompanyada de familiars i amics. Per al pròxim dissabte, dia de la seua exaltació, ha triat una seda de Vives y Marí en color pruna (champagne) amb un dibuix  anomenat Gadea a confeccionar amb el patronatge del model de segle XIX el seu tratge oficial. L’adereç i les pintes son d’orfebres Santamaria i les manteletes de Viana. El segon vestit es de tall del segle XVIII, de color blau cel amb flors en rosa salmó, de la casa Santos textil. Les manteletes són també de la firma Viana i l’adereç i les pintes de l’Antiga. Tota la indumentària ha sigut confeccionada per Simón SC Indumentària.

 

Per la seua banda la fallera major infantil, Alexia Manzano, va desvetllar el passat dimecres els seus vestits de valenciana en el hall de la sala d’actes de la Caixa Rural. Alexia, acompanyada per la seua família, amics i fallers va rebre als convidats a vore la mostra d’indumentària que lluirà el pròxim exercici faller. El primer vestit és una seda estreta de Vives y Marí, color lavanda amb un dibuix anomenat Santa Gloria. La indumentària del primer vestit d’Alexia ha sigut Fina Puig. El segon vestit és un brocatell de seda roig valentí amb el dibuix “caliz”, que es tracta d’una reproducció de casulla de l’arxiu històric de Companyia valenciana de la seda. Està teixit en metall or i ha sigut confeccionat per Hilos de seda. Alexia ha lluit un altre vestit més en tons rosa pal, també del segle XVIII. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.156.251

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.