Dimecres, 19 de Setembre del 2018

Actualitzada Dimarts, 18 de Setembre del 2018 a les 23:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 04 de Octubre del 2017

EDUCACIÓ

L'Ajuntament donarà ajudes a l'escolarització de 0 a 3 anys

Les famílies beneficiàries percebran entre 500 i 900 euros anuals i la previsió és que puguen començar a sol·licitar-les a partir del mes de novembre. Aniran concedint-se per criteri de renda i l'objectiu és arribar a unes 650 famílies, segons ha anunciat l'alcade, Jesús Ros

L'Ajuntament va ficar en marxa un programa d'ajudes destinades a les famílies torrentinas amb xiquets o xiquetes de 0 a 3 anys escolaritzats en escoles infantils de primer cicle del municipi. L'alcalde ha valorat la importància d'aquest tipus de “decisions polítiques destinades a les persones, amb les quals s'aconsegueix que els impostos dels torrentinos i torrentinas tinguen la major rendibilitat social possible”. El consistori torrentino destinarà 420.000 euros per a aquesta iniciativa, que es repartiran atenent a criteris de renda familiar i els imports de la qual oscil·laran entre un mínim de 500 euros i un màxim de 900 euros anuals.
 

La regidora d'Educació, Patricia Sáez, ha volgut destacar "la prioritat de l'equip de govern per impulsar unes ajudes destinades a facilitar l'escolarització i ajudar a les famílies a fer front a les despeses d'aquestes, fent més fàcil l'accés a l'educació a unes 600 famílies aproximadament”. La iniciativa també ha tingut molt acollida entre tota la comunitat educativatorrentina, que reclamava des de fa anys aquest tipus d'ajudes que també serviran per a conciliar la vida familiar i treball. La intenció és que aquestes ajudes es puguen començar a sol·licitar a partir del mes de novembre i que estan obertes a tots i totes amb fills i filles de 0 a 3 anys.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.158.199.217

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.