Dimecres, 19 de Setembre del 2018

Actualitzada Dimarts, 18 de Setembre del 2018 a les 23:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 03 de Octubre del 2017

FALLES

La Plaça celebra l'acte de la signatura dels monuments 2018

Loren i Sergio Fandos de Borriana realitzaran el monument gran i Pedro Rodríguez l'infantil. La Falla de la Plaça segueix apostant pel monument com a element més visible de la festa i per a ser una comissió referent a Torrent

En un senzill acte celebrat en el casal Sota’ Pep, els artistes fallers, Pedro Rodríguez, així comLoren i Sergio Fandos van signar els contractes al costat de la presidenta, Lorena Andreu Guillem. Van estar presentes la Fallera Major, Inma Martínez Ros, la Fallera Major Infantil, Carla González Andreu i el President Infantil, Manel Mora Torrent. Per a aquest exercici, la Falla de la Plaça ha signat amb la saga Fandos de Borriana el monument major. Lorenzo i Sergio Fandos, a més de plantar en altres poblacions van obtenir el setè premi de la secció primera de València, Falla Illes Canàries – Trafalgar, el segon premi d'enginy i gràcia en la secció 1ª. Onceavopremie en Secció Segona A a València, segon premi en Segona B, 4º premi en tercera i així successivament en altres categories, fet que demostra la seua implicació en qualsevol que siga el pressupost de la falla.

 

També han plantat en secció Especial Infantil de Torrent obtenint el primer premi en 2016. La presidenta de la Plaça, Lorena Andreu ha afirmat que “Lorenzo i Sergio ens han comunicat que tenen un especial interès a poder plantar un monument gran en la ciutat de Torrent, aquest exercici tindrem l'oportunitat de gaudir del seu treball als peus de la Torre”. Per al monument Infantil, la Falla de la Plaça ha signat amb l'artista Pedro Rodríguez, un artista de reconegut prestigi que ha plantat falles en Secció Especial de València com la Mercé, El Pilar, Antic Regne i ha obtingut 3 ninotsindultats infantils de València amb la comissióAntic Regne en 2009, 2011 i 2013.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.158.199.217

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.