Dimecres, 19 de Setembre del 2018

Actualitzada Dimarts, 18 de Setembre del 2018 a les 23:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 02 de Octubre del 2017

Commemoració en l'acte oficial de la Policia Local de Torrent


El jardí del l'Hort de Trénor ha acollit aquest acte on dos agents han rebut la medalla al mèrit policial i, s'ha reconegut el treball a tota una vida dels policies recentment jubilats

L'alcalde de Torrrent, Jesús Ros, al costat del regidor de Personal, Seguretat Ciutadana i Espais Públics, José Antonio Castillejo i l'Intendent principal de la Policia Local, Eduardo Martínez, van lliurar dissabte passat les medalles, felicitacions i esments amb motiu de l'acte de commemoració del Dia de la Policia Local de Torrent.

El jardí de l' Hort de Trenor va albergar el primer acte de distinció de la Policia Local de Torrent, "no és casualitat trobar-se hui ací, en el cor del Parc de Trénor on es troba l'ànima i el centre operatiu del cos de la policial local de Ttorrent", va declarar el Regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo.

Durant l'obertura de l'acte, el regidor va voler començar amb un esment especial al ex regidor de Seguretat Ciutadana, Valentín Fernández, que "ha sigut el regidor que més temps ha estat al capdavant de la delegació, 14 anys, i s'ha convertit en un referent, un mestre, un magnífic polític i magnífica persona". Seguidament, l'intendent principal, Eduardo Martínez, va ser qui es va encarregar de nomenar als set companys jubilats, el passat any, per a reconèixer la labor realitzada.
A continuació, el secretari de l'Ajuntament de Torrent, Fernando Salom, va fer lectura de l'acta que, atorga la mètopa oficial d'agraïment a la Policia Nacional de la comissaria de Torrent en reconeixement de la seua col·laboració i manteniment de la seguretat ciutadana i la defensa de les llibertats. També es va atorgar la medalla al mèrit policial a Sergio Ceas que, va alliberar les vies respiratòries d'un menor de 5 anys que es trobava en estat de xoc, aconseguint extraure-li una bola d'aliment amb els dits, i que, gràcies a la seua actuació va poder salvar-li la vida. I la medalla al mèrit policial a l'agent, Vicent *Fluixà, en reconeixement de la seua intervenció amb el consegüent perill per a la seua integritat física en una disputa tumultuària amb intenció de linchar a un altre veí el qual, presumptament, havia disparat a dos veïns que es trobaven ferits per arma de foc.

Els agents van estar acompanyats, a més d'un nombrós públic, per la corporació municipal, regidors de Seguretat Ciutadana en anteriors legislatures, autoritats representants dels cossos de força i seguretat de l'estat i de l'exèrcit de l'aire. Així com, l'intendent de la Policia Local de Torrent, cap de Protecció Civil de Torrent, autoritats i representants de l'entramat cultural, associatiu i de la resta d'institucions de Torrent.

Per la seua banda, va anar l'alcalde, Jesús Ros, qui va concloure l'acte, i va fer extensiva la felicitació a tots els regidors de Seguretat Ciutadana que han passat pel Ajuntament de Torrent. També va voler felicitar als homenatjats, a tots els membres de la Policia Local i, a la societat civil que col·labora desinteressadament perquè "servir és una de les tasques més nobles". En aquest dia en el qual "hem de ser capaços de reconèixer, estimar i apreciar el que fem pels altres i, ser capaços de donar les gràcies davant de tota la societat torrentina del treball que realitza Policia Local", va concloure.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.158.199.217

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.