Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 02 de Octubre del 2017
FUTBOL

El Torrent empata a un enfront del Vallbonense

L'equip de Martí, malgrat aquest empat, es manté amb 10 punts en els llocs privilegiats de la taula. La pròxima jornada els taronja rebran en Sant Gregorio a un Burjassot i que es podrà veure en directe per Tele Torrent

En el primer minut de joc el Torrent va malgastar un penal, però només deu minuts després, Parra es va inventar un golazo per a avançar als ‘taronja’. Després d'una primera meitat de control visitant, en la represa el At.Vallbonense va eixir amb un altre aire i va posar les taules per mitjà d'Ignasi. El conjunt torrentíva tornar a anar-se a per el partit però es va topar de nou amb Rubén i va estar prop de portar-se la victòria en el temps de prolongació.El camp del Poliesportiu Municipal Salvador Martí, a La Pobla de Vallbona, va viure una frenètica arrencada de trobada. Amb prou faenes s'havia consumit minut i mitjà en els cronòmetres premuts i una internada del lateral del Torrent, Cases, per l'esquerra de l'àrea, va comportar un enderrocament castigat amb penal. El meta del At. Vallbonense, Rubén, va endevinar el llançament de Gabi i es va estirar per a traure la pilota a córner.

En el minut 9, en la primera aproximació local, Joan va ser a punt de connectar amb la pilota en l'àrea. Dos minuts després, el Torrent es va rescabalar de l'acció malmesa en la pena màxima de l'inici del xoc. L'encert sí que va arribar en jugada dinàmica i de quina manera. Dani va cercar l'obertura cap al centre i en la frontal va aparèixer Parra per a traure's de la cistella un trallazo impecable que va netejar de teranyines l'esquadra dreta de la porteria. Més neta impossible la trajectòria de l'esfèric.Golazo de l'extrem del Torrent, que avui va començar en banda esquerra i que va ser permutant cap a la seua dreta més natural.

Des que el 0-1 va campejar en el marcador, l'equip dirigit per Santi Marín es va sentir més dominador del joc, còmode en el camp i solidari entre les línies. Va jugar a favor d'obra i va gestar més arribades per a haver pogut incrementar l'avantatge, encara que el porter Rubén va tornar a eixir respondón en el minut 28, de nou a tret de Gabi i aquesta vegada no a pilota parada sinó en un solt que li va caure en posició òptima dins de l'àrea. Dani també va cercar l'esquadra dreta en el 43′ i no va caminar desencaminat el seu llançament. Però, just abans de l'intermedi, la va tenir així mateix clara el conjunt de Rodri per a haver pogut igualar la contesa, si ben la rematada d'Ignasi va eixir fregant el pal dret de la porteria protegida per Lucas Luz.

De tornada a la trobada, el At. Vallbonense va eixir a per totes i no es va acovardir, va bregar i va lluitar fins a aconseguir el tant de la igualada. Ho va aconseguir als nou minuts de la represa, en una pilota des de l'esquerra del seu atac que va rebre solament dins de l'àrea Ignasi per a batre amb el seu tret la porta visitant. Els blanc-i-vermells van recobrar l'ímpetu crescuts per l'empat. L'equip visitant va passar per uns instants dubitatius però va haver d'assimilar el gol encaixat i rellançar l'estratègia per a moure els seus peons de nou cap amunt. Ho va intentar primer a pilota parada. Gabi, en una falta des d'uns 25 metres, va obligar a Rubén a adornar-se amb una altra gran parada, la seua estirada per a dalt va acabar en córner. Els locals contestaven també amb una altra falta perillosa que, en la prolongació, no va arribar a ser rematada per poc.

La recta final del xoc va resultar elèctrica. No li va faltar un àpex d'emoció a la trobada fins a la xiulada final. Una rematada del visitant Carlos amb marchamo de gol ho va neutralitzar novament Rubén amb una altra enorme parada. El Torrent estrenyia a dalt però arriscava també en línia de rereguarda. Zamora, generós en la recuperació de pilotes, es va veure obligat a frenar en falta una incursió veloç de Joan per banda esquerra. Una altra falta inquietant a favor del Vallbonense en el 89′ va ser llançada a les mans de Lucas. I en el llarg descompte per les interrupcions habidas, el xoc va embogir en àrea local amb el Torrent bolcat a la recerca del gol de la victòria. Salcedo va fer un bon moviment de desmarcatge en l'àrea, va arrossegar a la defensa i, en segona jugada, Parra va entrar amb tot a la rematada però el seu tret va eixir desviat.

I els torrentinos van reclamar al final en una mateixa jugada dos enderrocaments sobre Juan Rodríguez dins de l'àrea, que van acabar amb la groga a l'atacant i l'expulsió del míster torrentí Santi Marín. Amb Rubén atallant un altre llançament a porta a càrrec de Carlos va finalitzar una trobada intensa de principi a fi. Comptat i debatut, el Torrent, malgrat aquest empat, es manté amb 10 punts en els llocs privilegiats de la taula. La pròxima jornada els taronja rebran en Sant Gregorio a un Burjassot que així mateix totalitza deu unitats. (Suso Martínez)