FUTBOL

El Montesión femení s'estrena amb victòria davant d'Aldaia

Abans de l'inici les xiques del CD Montesión han brindat un homenatge d'ànim les seues dues companyes Ana i Alba ambdues lesionades

El CD Montesion, s'ha estrenat aquesta temporada en un nou horari i amb golejada davant un fluix Aldaia “B”, diumenge a les 10´15 h, millor que els dissabtes a les 15´30 de la passada temporada, almenys aquesta temporada, tindran gent que les puga seguir i animar, destacar la gran joventut en el quadre aldaiero, que s'ha fet notar sobre el terreny de joc. Abans de l'inici les xiques del CD Montesión han brindat un homenatge d'ànim les seues dues companyes Ana i Alba ambdues lesionades.

El partit des de l'inici ha sigut un monóleg ofensiu de les torrentinas, les aldaieras, s'han defensat com han pogut, però la superioritat ha sigut molt alta, malgrat tot han aguantat el 0-0 quasi una cambra d'hora fins i tot la primera ocasió clara del partit ha sigut de les xiques en un un contra un que Cheyenne ha defensat amb encert, però els gols de les locals no s'anaven fer esperar i sobre el minut 15 ha caigut el primer, per a anar caent un darrere d'un altre fins que Sara ha fet el 6-0 a les acaballes del descans.

Els segons 45 minuts, han sigut més del mateix,monologo col·legial en el qual els gols han anat caent un darrere d'un altre, les visitants han seguit defensant la seua àrea com han pogut però el devessall blau ha sigut molt intensa i els gols s'han anat succeint un darrere l'altre. Els gols locals han arribat de les botes de Marta 2, Sandra 3, Inés 2, Sara, Mónica, Claudia, Laura, Brega i Desi de Penal. Sempre és bé començar guanyant i si pot ser per golejada millor, però per desgràcia aquests equips no són els que donen títols o campionats si no els rivals directes que s'aniran trobant conforme avancen les jornades. Les xiques la pròxima jornada es desplacen a Yatova, un equip veterà i rocós, una vertadera prova per a veure les aspiracions del CD Montesión Femení.