Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 26 de Setembre del 2017
ASSOCIACIONS

La FAC organtiza els eu encontre anual d'associacions

La programació va estar formada per jocs infantils, exhibicions canines i tallers de primers auxilis

La Federació d'Associacions de Ciutadans de Torrent i Comarca (FAC) va celebrar la XV Trobada d'Associacions Ciutadanes de Torrent. Una jornada que va reunir a diferents associacions que, mitjançant diferents expositors i stands, van donar a conèixer la important labor que realitzen durant tot l'any. I durant tot el dia, els i les assistents podien fer donacions d'aliments no peribles que s'han destinat per a col·laborar amb el Punt d'Aliments de Torrent. Els més xicotets i xicotetes van poder gaudir d'una programació molt variada i divertida amb tallers de manualitats, globofexia, animació infantil i pinta cares. També es van realitzar tallers de primers auxilis (prevenció d'accidents domèstics i promoció de la Salut).
 

L'alcalde Jesús Ros i diferents membres de l'equip de govern van assistir a aquesta trobada per a gaudir de totes les activitats que es van realitzar, com les exhibicions dels guies canins de la Policia Local de València, Torís i Mislata, gimnàstica rítmica, patinatge i variats quadres de ball.  La jornada va acabar amb un sopar i un espectacle d'exhibicions en el qual van participar els i les membres de les associacions participants, però també de les convidades. 
 

Les associacions participants en la trobada van ser: A.vv 25 d'Abril, ARTIC, URE, Fundació María Auxiliadora (Laura Vicuña), Amics del Gos, A.vv Els Caragols, Amics de la Cultura Andalusa, Protectora El meu Món, ASOFA T.D.A.H, A. Viure com Abans, Creu Roja Torrent, AFEM, ADAT, A.Solidaritat Torrent, Patinatge X Torrent, A.S.I.TAssociació Serveis Integrals, A.Sant Cayetano, A.C.C Rociero Andalús, A.Castella-la Manxa iASIDIT-A. Neurodes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.90.227.42

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.