Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 26 de Setembre del 2017
MOVILITAT

168 ciclistes i patinadors participen en el ciclepaseig amb motiu del Dia de la Mobilitat

Una activitat inclosa dins de la programació, que des de l'ajuntament, en col·laboració amb diferents associacions i col·lectius, s'ha dut a terme per a motivar a la ciutadania a deixar d'agafar els seus cotxes i utilitzar mitjans de transport menys contaminants i més sostenibles

Torrent va organitzar diumenge passat 24 de setembre un ciclopaseig pels carrers de la localitat per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat. Una activitat inclosa dins de la programació, que des de l'ajuntament, en col·laboració amb diferents associacions i col·lectius, s'ha dut a terme per a motivar a la ciutadania a deixar d'agafar els seus cotxes i utilitzar mitjans de transport menys contaminants i més sostenibles. La plaça Moralets va congregar a un gran nombre de persones que es van acostar per a participar en el ciclopaseig, que en l'edició d'enguany tenia com a novetat la participació no solament de gent amb bicicleta sinó també amb patins. En total van ser 168 ciclistes i patinadors els que es van divertir passejant pels carrers de la ciutat, al costat dels seus familiars i amistats. 
 

A més, van participar en el ciclopaseig les següents associacions: la Penya Ciclista de Torrent, Patinar per Torrent i el Col·lectiuSoterranya. El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i la regidora d'Esports,Nadia Marín també van estar presents i es van inscriure en la marxa. “És un orgull comprovar l'èxit de participació del ciclopaseo. Ha sigut una setmana amb una programació molt variada, en la qual l'ajuntament ha fomentat entre la ciudadania l'ús de mitjans de transport sostenibles. A més, el dimecres es van presentar les 135 noves bicicletes deBiciTorrent, que inclou, entre les seues moltes novetats, la compatibilitat amb l'estacionament d'altres parades de bicicletes de diferents municipis i fins i tot de València ciutat”., ha assenyalat el regidor.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.221.87.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.