Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 25 de Setembre del 2017
POLÍTICA

El PP denuncia "les concessions de Ros enfront de la deriva independentista dels seus socis"

Folgado: “quant ens va a costar als torrentinos l'alcaldia de Jesús Ros, que fins al moment ha cedit a totes i cadascuna de les pretensions dels qui recolzen clarament la independència no solament de Catalunya sinó la integració de la Comunitat Valenciana en els imaginaris Països Catalans”.

Després del suport de Compromís al desafio independentista de Catalunya, en la concentració enfront de la Delegació del Govern a València, i el viatge del seu portaveu, Pau Alabajos per manifestar-se enfront d'una Consellería a Barcelona. La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado es pregunta “en quina situació queda el pacte d'investidura de Jesús Ros, soci dels nacionalistes”.



A més, Folgado es pregunta “si Torrent explica ara amb un govern pro independentista ja que els dos socis de Jesús Ros recolzen la independència de Catalunya i el dret a decidir a la Comunitat Valenciana”. Després dels últims esdeveniments que sumats a la inclusió de Torrent en la Fundació Ramón Llull, que promou la cultura i llengua catalana i el canvi de nom del Auditori “pel nom d'una persona que ha signat el manifest a favor de la independència de Catalunya”, o l'intent de “eliminar la Senyera de la Torre en el ple de juliol” en paraules de Folgado, els populars es pregunten “qual va a ser el següent pas i la propera cessió de Jesús Ros als independentistes”.



Per això, Folgado li demana a Ros que “li demano a l'alcalde de Torrent que trenqui amb els independentistes i que sigui clar, si va a estar del costat dels partits que defensen la unitat d'Espanya, la sobirania nacional que resideix en tots els espanyols, si va a defensar el territori de la Comunitat Valenciana i la llengua valenciana o per contra va a seguir concedint tot el que demanen als independentistes”. Per això, Folgado es pregunta “quant ens va a costar als torrentinos l'alcaldia de Jesús Ros, que fins al moment ha cedit a totes i cadascuna de les pretensions dels qui recolzen clarament la independència no solament de Catalunya sinó la integració de la Comunitat Valenciana en els imaginaris Paísos Catalans”.



Finalment, Folgado espera que “no tinguem cap sorpresa més el proper 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana”, ja que en 2016 “el Sr. Ros va patrocinar un Correllengua en el qual van haver-hi esteladas i en el qual es va insultar al PP i als votants del Partit Popular, sent un acte municipal”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.114.28

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.