Diumenge, 23 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 21 de Juny del 2024 a les 11:33:38 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 12 de Setembre del 2017
SUCCESSOS

Mor apunyalat un policia nacional de Torrent que investigava un crim a València

BLAS GÁMEZ ERA VEÍ DE LA URBANITZACIÓ MAS DE LA MUNTAÑETA I ACABAVA DE SER TRIAT PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ RECENTMENT

Un macabre succés consternava València després de l'aparició en uns contenidors d'un home esquarterat en una maleta en l'Avinguda Peris i Valero. La policia nacional investigava el sinistre crim d'una persona, i Blas Gàmez, com a sotsinspector del grup d'homicidis de la policia Nacional a València estava després de la pista del sospitós. El que no sabia Blas és que l'assassí anava a acabar també amb la seua vida als 51 anys. Un veí havia vist a un home arrossegar la nit anterior una maleta i anaven a identificar-ho. En entrar pujar per les escales es van trobar amb l'assassí que va assestar diverses ganivetades a Blas sense que poguera cobrir-se abans que el seu company li disparara.

Casat i amb dos fills i amb 51 anys, recentment havia sigut triat president de la urbanització de Mas de la Muntanyeta, pròxima al Vedat, on la notícia ha caigut com un pitxer d'aigua freda. El succés ha commocionat a la policia nacional, que impotents van vore com no es podia reanimar al seu company expert en recerca criminal amb 83 felicitacions i tres condecoracions per mèrits policials.

El ministre de l'Interior ha donat les seues condolences a la seua família, igual que el alcade de Torrent, Jesús Ros, que ha destacat la seua labor com a policia i com torrentí molt implicat en la vida pública de la ciutat “Lamente i vull expressar el meu suport a la família, companys i amics de l'agent de policia mort hui a València i veí de Torrent, que després de realitzar la detenció del principal sospitós va rebre diverses ferides d'arma blanca".

Des de la policia local de Torrent també han donat les seues condolences per la mort de Blas, una persona també reconeguda pel seu amor a l'esport, especialment al ciclisme. “El nostre més sentit condol i afecte a la família i companys de Blas, que a més era veí de Torrent assassinat hui en una actuació policial a València”

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.69.104

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.