Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 06 de Setembre del 2017
ECONOMIA

El fundador de Panaria rep el premi “Networker de l'any 2017” del grup BNI Global de Torrent

L'empresari Antonio J. Pérez, vicepresident de Companyia del Tròpic, un dels majors grups nacionals de restauració, cafeteria i fleca a Espanya, signarà un conveni de col·laboració amb el grup d'empresaris per a promoure el Networking amb empreses de BNI i per a la selecció de proveïdors

Els empresaris pertanyents al Grup BNI Global han triat a Antonio Pérez com a “EmpresariNetworker de l'Any 2017”. El lliurament del guardó ha tingut lloc aquest matí a Torrent, en un acte al que ha assistit una nodrida representació d'empresaris i el regidor de Gestió de Recursos Humans i Modernització, Andrés Campos. El premi es concedeix atenent a diversos criteris, entre els quals destaca la trajectòria empresarial del candidat, la inversió i estratègia de RSE de l'empresa, i el compromís de creixement conjunt amb els proveïdors. Dins d'aquest últim punt, la promoció delNetworking com a eina de creixement i consolidació del negoci és un element central que concorda amb l'objecte de BNI com a organització.
 

Antonio Pérez, com a fundador de Panaria i Vicepresident Executiu del grup Companyia del Tròpic, representa per als membres de BNIGlobal de Torrent el model d'èxit d'un empresari que ha sabut desenvolupar un model de negoci guanyador des de postulats locals, a través d'un creixement basat en el compromís amb treballadors i proveïdors, en el servei al client i la millora contínua. L'oficina regional de BNI HVA-*CVN i la Companyia del Tròpic signaran un acord de col·laboració l'objecte de la qual és la promoció del Networking com a eina de negoci i relació entre empresaris. Mitjançant aquest conveni, a més, la Companyia del Tròpic tindrà en compte a les empreses membre de BNI Global en els seus processos de selecció i homologació de proveïdors.
 

Segons el director consultor de BNI, Javier Estellés, i el president del Grup, l'arquitecte Pablo Vázquez, el Grup BNI Global de Torrent, format en l'actualitat per 34 empresaris procedents de diferents sectors empresarials, ha generat ara com ara en el 2017, més d'1.500 referències amb un valor de facturació total per als membres del grup amb més de 2 milions d'euros i de més de 7,5 milions d'euros des de la seua fundació l'any 2013.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.210.85.205

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.