Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 01 de Setembre del 2017

Els becaris de la Dipu et beca acaben les seues pràctiques en l'Ajuntament

Un total de 38 becaris han pogut gaudir de dos mesos de pràctiques remunerades en el consistori. El programa prepara als joves per a la seua inserció i experiència en l'àmbit laboral

Després de dos mesos de treball en les diferents àrees de l'Ajuntament, els becaris del programa “La Dipu et Beca” han finalitzat avui les seues pràctiques formatives remunerades en el consistori. Un total de 38 alumnes de diverses especialitats han pogut aplicar els seus coneixements acadèmics en l'àmbit laboral, adquirint d'aquesta manera experiència al seu currículum. L'acte de comiat, celebrat aquest matí en el Saló de Plens de l'Ajuntament, ha reunit als becats i becades als quals se'ls ha lliurat un diploma acreditatiu de les pràctiques realitzades en el consistori. En l'acte han assistit els representants de l'equip de govern, la resta de forces polítiques i alguns funcionaris que han exercit de tutors dels becaris durant aquests mesos de formació. 
 

Jose Antonio Castillejo, regidor de l'àrea de personal, ha agraït als i les estudiants per la seua aportació i labor en el consistori i ha assenyalat que “aquest programa és una bona oportunitat per a conèixer com funciona internament les diferents àrees d'ajuntament i adquirir experiència per al seu futur laboral”. També ha agraït les propostes dels estudiants per a anys posteriors. L'alcalde Jesús Ros s'ha interessat pel treball realitzat pels i les estudiants i els ha animat a seguir treballant per a adquirir coneixements i enfrontar-se al mercat laboral. “Aquest programa ofereix una gran oportunitat de conèixer el treball que es realitza des de l'administració, que està oberta en tot moment a tots i totes, sou el futur i esperem veure-us molt ràpid treballant i aprofitant tot l'après en aquests dos mesos”, ha assenyalat l'alcalde.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.8.90

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.