Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 30 de Agost del 2017

Els veïns de El Pantano ja tenen aigua potable

L'obra s'ha realitzat en un temps rècord, ja que es va iniciar el 28 de juliol d'enguany i s'estimava un termini d'execució d'un mes, en cas d'absència d'imprevists

Des de dilluns passat 21 d'agost, tots l'habitatges de la urbanització El Pantà de Torrent disposen d'aigua potable, després que l'empresa municipal Aigües de l'Horta realitzara l'última de connexions prevista en la urbanització amb la xarxa d'aigua municipal del polígon industrial, Mes del Jutge. L'obra s'ha realitzat en un temps rècord, ja que es va iniciar el 28 de juliol d'enguany i s'estimava un termini d'execució d'un mes, en cas d'absència d'imprevists. 
 

Malgrat l'ajustat del termini d'execució, s'han modificat a l'alça les previsions inicials contemplades en el projecte d'obra. La longitud de canonada de fosa dúctil de la connexió s'ha incrementat en 115 m., fins que s'han trobat canonades de suficient secció en els brancs de distribució per a poder garantir en tots els punts un servei adequat en condicions de cabal i pressió.  Per aqueix motiu, s'ha perllongat l'entroncament fins al carrer Badajoz i s'ha realitzat el desviament d'un tram que discorria per una parcel·la privada de l'anterior subministrador d'aigua del Pantà, l'existència del qual es desconeixia. En aquests moments s'està rematant l'obra en la recomposició de paviments de voreres i vials. 

 

Aigües de l'Horta ja ha comunicat aquesta circumstància a Sanitat perquè incloguen la zona del Pantà dins de la zona de proveïment de Torrent i qualifiquen l'aigua de la urbanització com a “Aigua apta per al consum humà”. Amb aquesta actuació l'Ajuntament compleix el seu compromís d'assumir el primer pas per a respondre a la reivindicació veïnal que sol·licitava la municipalizació d'aquest servei, i que conclourà quan s'execute la nova xarxa de distribució d'aigua, aquesta vegada sí a càrrec dels veïns.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.184.142

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.