Divendres, 28 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 27 de Juny del 2024 a les 12:25:48 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 30 de Agost del 2017

Costa es presenta als llocs directius de la nova televisió autonòmica

La presentació d'Alfred Costa, als llocs directius de la nova televisió autonòmica, Apunt, pot provocar una remodelació en el govern del socialista Jesús Ros. El regidor de Festes, Falles, Cultura i Comunicació, que formava part de l'anterior Canal 9 es troba en els primers llocs de la selecció de llocs temporals per a la nova televisió autonòmica

Era d'esperar. Va entrar com a independent, i mai va dir no a tornar a la televisió autonòmica si “el tren passava”. El passat 4 d'agost es presentava la convocatòria per a càrrecs directius, i el 21 d'aquest mes es coneixia la baremació i admesos a les llistes. Alfred Costa opta a una de les places sotsdirecció de programació de Apunt, on figura en tercer lloc. També es troba sisè en la llista en la sotsdirecció de continguts, i en la prefectura de servei de programes, on també s'ha presentat i és el setè de la llista. L'elecció o no del torrentí per a formar part de l'equip directiu que creu la nova televisió autonòmica dependrà ara de l'entrevista personal que realitzarà.

 

Si finalment Costa ix de l'executiu local, l'alcalde Jesús Ros haurà de acomenter obligatòriament una remodelació, en la qual aprofitarà per a fer canvis. L'eixida de Costa es cobriria amb Susi Ferrer, molt lligada al món de l'esport i les festes. Fonts del partit creuen que Ros podria aprofitar la remodelació per a enviar a Nadia Marín a delegacions menys visibles, o donar al successor o successora delegacions més visibles si finalment opta per no presentar-se.



Successió de Ros

Encara que Jesús Ros no ha dit gens encara sobre la seua jubilació política, si finalment el líder socialista no es torna a presentar amb 65 anys, l'eixida d'Alfred Costa a la televisió autonòmica també alliberaria el camí a Andrés Campos si torna a presentar-se. El portaveu socialista va lluitar contra el propi Ros en les passades primàries i va quedar molt a prop.

Aquesta escena podria no repetir-se. Primer perquè en ser alcalde Ros, no hi hauria primàries, però si no es presenta hauria d'haver-hi un altre candidat, alguna cosa que de moment no s'albira dins del partit si Costa deixa de ser regidor. En cas contrari, si els socialistes hagueren de traure les urnes l'any que ve, el calendari marca que segurament al gener siga el congrés per a triar secretari local, i a la fi d'any, l'elecció o proclamació de candidat per a les municipals de 2019.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.112.46

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.